Imbinand prospetimea mazarii cu gustul suculent al pieptului de pui, aceasta reteta este o alegere perfecta pentru o masa echilibrata si delicioasa. Savureaza combinatia perfecta de ingrediente intr-o mancare care iti va incanta papilele gustative si iti va hrani corpul. Descopera bucuria unei mese sanatoase si satisfacatoare, pregatita cu ingrediente proaspete si plina de arome delicioase
Daca alegi sa prepari aceasta Mazare cu piept de pui - Reteta gustoasa si satioasa, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: mazare, morcovi, ceapa, piept de pui, condimente.
Cum se prepara Mazare cu piept de pui - Reteta gustoasa si satioasa
Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam si morcovii si ii taiem rondele sau bucati mai mici. Pieptul de pui il taiem bucati mai mari.
Punem intr-o craticioara ceapa si morcovii cu putin ulei si lasam pe foc cateva minute. Adaugam carnea, completam cu apa, condimentam cu sare, piper, vegeta si lasam sa dea cateva clocote. Adaugam si mazarea (eu am avut proaspata), am facut in vara mancarea asta :))).
Lasam pe foc pana se inmoaie bine mazarea si carnea. Spre sfarsit adaugam boia dupa gust si mai condimentam daca trebuie. Oprim focul si presaram marar deasupra.
Mancarea de mazare cu cartofi si carnati este un alt preparat gustos si satios pe care o poti servi cu niste Castraveti murati sau chiar cu Gogosari in sos de mustar, niste muraturi absolut delicioase.