Medalion de crap rumen

de mihaelar63 in Crap / Caras, 1 Iul 2010 | 8946 vizualizari

 

crap proaspat , cine il poate refuza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda [ este soiul fara solzi , se curata rapid ]
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos worchester
  • 1 lingura zeama lamaie
  • faina alba
  • ulei
  • rosii
  • ardei iute
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap rumen:

Crapul se curata de aripioare si intestine , se spala si se portioneaza sub forma de potcoava [ medalion ], coada si capul le puneti la congelator, ptr . o ciorbita pe care o veti prepara altadata. Se condimenteaza cu : sare , piper, boia , usturoi pisat , zeama lamaie , si sos de soia + worchester . Se da prin faina alba si se prajeste in ulei fiebinte .

Se scoate pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei . Serviti asezonat cu rosie , ardei iute si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap rumen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]