Mix de legume uscate cu carne

de vero_closca in Porc, 13 Mai 2010 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa porc
  • 300g fasole fiarte
  • 300g linte fiarta
  • 300g naut fiert
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 500 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • cateva foi de dafin
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de legume uscate cu carne:

Se taie carnea cubulete si se pune sa se caleasca intr-o cratita cu ulei. Cand s-a patruns carnea,se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna pana se inmoaie si ceapa apoi se toarna supa de legume si se adauga pasta de tomate,foile de dafin,sare si piper si se lasa pe foc pt 15 minute.

Se pune si mixul de leguminoase si se fierb impreuna cam 10 minute pe foc mic. Se serveste cu patrunjel tocat!

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de legume uscate cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

13.05.2010, 13:21

prima ce bine ,vezi ca ela nu face felu doi azi si sar putea sa ia tot,asa ca sa-mi ti si mie o portie mica si uite am pus si 5 furculite

vero_closca 1

13.05.2010, 16:09

multumesc,nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut cu legume si perisoare