Muschiulet de porc cu sos

de JulyCris in Porc, 25 Feb 2014 | 10388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • boia dulce,sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos:

Carnea se spala si se taie felii groase cat de un deget. Se pune uleiul in cratita la incins,se adauga carnita taiata, condimentata dupa gust cu boia si sare, se acopera cu capac si se lasa la prajit. Se prajeste pe ambele parti.

Intre timp se toaca ceapa marunt si se adauga peste carne. Se lasa si ceapa putin la calit. Dupa ce s-a calit ceapa, se acopera cu apa, se pune capacul si se lasa sa fiarba carnea bine. Dupa ce s-a fiert carnea, se pune pasta de tomate.Intr-un castronel se pune faina si se amesteca cu putina apa. Se adauga peste carne si se mesteca continuu. Se mai lasa 15 minute pe foc, se adauga usturoiul taiat rondele sau pisat si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

_Alina_ 1

26.02.2014, 10:50

JulyCris 1

27.02.2014, 16:54

Putin acolo,n-a facut rau la nimeni. Apai,Simona...in ce nu exista calorii acum? Eu am impresia ca si-n aerul pe care-l respir sunt calorii... Eh...

Valclaudia 1

27.02.2014, 17:59

buna mancarica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]