Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat

de Oana in Porc, 6 Dec 2013 | 29899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet mai mare de porc
  • un carnat cabanos sau semiafumat
  • felii subtiri de bacon
  • sare si piper 
  • rozmarin uscat
  • 2 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat:

Muschiuletul de porc se inteapa pe mijloc cu un cutit subtire si lung (se poate intepa din ambele capete, rasucind usor cutitul pentru a face loc apoi carnatului). Se introduce carnaciorul in muschiul de porc, cu grija sa nu se rupa. Se imbraca apoi in felii de bacon, se stropeste cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper si rozmarin uscat sau ce alte ierburi va plac. Se pune intr-o tava cu putina apa, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptor 45 de minute. Se scoate apoi folia si se lasa inca 10- 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate tava si se mai lasa friptura acoperita cu folie 15 minute, apoi se taie felii cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

15.12.2013, 01:34

Super . II sta foarte bine la muschiuletul acesta pe orice masa de sarbatoare

kukibella 1

16.12.2013, 19:31

ryta 1

22.02.2014, 07:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]