Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate

de Miha in Porc, 4 Mai 2010 | 6331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate:

Intr-un vas amestecam condimentele, apoi turnam uleiul cate putin, amestecand continuu, pana obtinem o pasta. La sfarsit punem si otetul si omogenizam.

Muschiuletul se taie felii, care se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.

Fiecare bucata de carne se unge cu crema de ierburi pe ambele parti. Se pun pe un platou, se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru cel putin 6 ore.

Se rumenesc pe gratarul bine incins, cate 5 minute pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]