Ostropel de pasare

de Miha in Pui, 4 Aug 2009 | 10958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pasare:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.

Ceapa taiata marunt se undeste in cateva linguri de ulei.Cand devine sticloasa,se adauga cuburile de carne.Se trag cateva clocote si se stinge totul cu sucul de rosii.Se adauga morcovul si rosia decojita,date pe razatoarea mica.Se completeaza cu apa,daca e nevoie,sa fie carnea acoperita.

Se fierbe pana se inmoaie carnea si sosul este scazut.

Inainte de a inchide focul se adauga usturoiul pisat si se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez la cuptor cu piept de pui