Pasta paprika

de dobrezaira in Conserve, 7 Sep 2012 | 15105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iute
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • borcane mici,mici,mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta paprika:

Spalam ardeii, daca sunt rosii iuti le scoatem cotoarele si semintele, eu am avut bulgaresti, nu foarte iuti si le-am taiat doar cozile. Ii taiem in doua, trei si ii bagam la robot sau blender pentru o consistenta mai fina, imreuna cu rosiile nedecojite. Intr-o craticioara punem compozitia rezultata, adaugam zaharul si sarea si fierbem 5-10 minute (sa nu bagati nasul in aburi, sunt criminali). Punem pasta in borcanele mici si sterilizam 20 minute.

Gata... iese super pentru cine adora mancarea picanta.Noi o folosom la gulas sau la orice direct in farfurie.

TIPS-URI

1

Folositi neaparat manusi cand taiati ardeii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta paprika" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (16)

MIUTA 1

17.09.2012, 17:38

cocineraviajera 1

19.09.2012, 22:31

Buna, dar sa nu fie iute

babi5 1

02.09.2013, 13:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]