Pizza cu ceapa rosie si salam de porc

de Constelatialeu in Pizza, 20 Sep 2014 | 6925 vizualizari

 

O sa ma transform intr-o pizzareasa si culmea e ca eu nici nu mananc asa ceva sau sa recunosc,rup un coltisor,ala ,cel mai crocant.....

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • cca 700 g faina
  • 50 g drojdie proaspata
  • 20 g zahar
  • 10 g sare
  • 200 ml apa calduta
  • 100 ml ulei
  • Umplutura
  • 300 g salam de porc
  • 5 cepe rosii,potrivite
  • 2 oua
  • 200 g cascaval
  • 20 masline naturale
  • kechup
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa rosie si salam de porc:

Aluat : Intr-un castron asezam faina cernuta,facem in mijloc loc si punem drojdia sfaramata,adaugam sarea si zaharul si putina apa calduta si amestecam.Lasam cateva minute sa creasca maiaua.Dupa ce si-a dublat volumul incepem sa incorporam faina si sa turnam si restul de apa,pana obtinem un aluat omogen,adaugam si uleiul si incepem sa framantam cca 20 min,apoi acoperim castronul cu un servet si lasam s acreasca,cca 1 ora.

Umplutura : Curatam si taiem ceapa marunt.salamul il taiem cubulete mici si impreuna cu ceapa punem la calit pentru cca 15 min.Separata taiem maslinele marunt iar cascavalul cubulete.Camd ceapa si salamul s-au calit le punem intr-un castron,adaugam cele 2 oua,maslinele si cascavalul si omogenizam.

tapetam o tava cu hartie de copt,intindem aluatul si desupra punem umplutura."Stropim'' cu kechup deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit,pana oncepe sa se rumeneasca si aluatul este copt.Se serveste atat calda cat si rece.Sa aveti pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa rosie si salam de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]