Prajitura cu ciocolata

de luiz in Prajituri, 20 Ian 2012 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciocolate amarui
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 250 g unt la temperatura camerei
  • 200 g zahar
  • 4 oua mari
  • 130 g faina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Se porneste cuptorul la 180 grade pt a se incalzi. Se topeste  ciocolata si se da la racit ( trebuie sa fie calduta când se amesteca cu celelalte ingrediente). Se pun untul si zaharul intr-un bol si se amesteca cu mixerul timp de 4 minute pana când untul devine cremos si zaharul e amestecat. Se amesteca ouăle unul câte unul si se amesteca cu mixerul câte un minut după fiecare ou. Se da mixerul la o viteza mica, se adaugă ciocolata si faina.Se amesteca pana când faina este bine incorporata in compozitie.

Se pune in forme ramekins  si se lasa la cuptor între 13 si 26 de minute, după preferinte. Interiorul trebuie sa aiba ciocolata lichida

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ungeti forma cu unt si putina faina ca sa puteti scote prajitura mai usor fara sa o rupeti

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (20)

soryna1981 1

21.01.2012, 00:05

OOOO ce bine arata.......nici nu vreau sa ma gandesc cand tai prima bucatica cum se scurge ciocolata calda.....pfffff bravo

Lau 1

21.01.2012, 15:12

faine

anomisana 1

22.01.2012, 14:35

Ce bine arată.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si visine