Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata

de abetina in Dulciuri, 18 Iun 2018 | 3122 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • -12 oua,
  • -12 linguri faina de grau,
  • -12 linguri zahar,
  • -6 linguri ulei,
  • -1 plic praf de copt,
  • -1 esenta de portocale,
  • -1 plic zahar vanilat,
  • -1 varf de cutit de sare,
  • -1 kg.piersici,
  • -100 gr.migdale trase in ciocolata,
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata:

  -Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se mixeaza la robot la viteza mare cu un varf de cutit de sare pana se obtine o bezea densa,dupa care se adauga zaharul putin cate putin continuand mixarea pana la topirea completa a zaharului.
  -Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta pana se obtine o pasta densa.Peste aceasta pasta de galbenusuri se adauga pasta de albusuri si se amesteca cu o paleta de sus in jos.
  -Peste faina se pune praful de copt,se omogenizeaza si se toarna peste compozitie,putin cate putin,se continua amestecarea usor pana la omogenizarea completa a compozitiei.
  -Intr-o tava se pune hartie de copt,peste hartie se pune compozitia,peste compozitie se pun felii de piersici si migdale trase in ciocolata,apoi se da tava la cuptorul incalzit pentru circa 50 minute,cand este rumena este semn ca este gata,se scoate tava de la cuptor si se pudreaza cu zahar vanilat din belsug.Se portioneaza dupa racirea completa.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

TIPS-URI

1

piersici

2

prajitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu fructe