Prajitura fina cu struguri albi si vin

de marcelas in Prajituri, 1 Feb 2010 | 6884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 125g unt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3-4 linguri ulei
  • coaja rasa de portocale
  • 2 oua
  • 1/2 cana vin alb
  • boabe de struguri albi
  • 200g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina cu struguri albi si vin:

Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt.
Amestecam toate celelalte ingrediente, la care, adaugam apoi faina.
Pregatim o tava tapetata cu faina(eu am folosit spray PAM nonstick cu faina). Turnam compozitia in tava. Decoram cu boabe de struguri si cu 2-3 linguri de miere, pe care incercam sa le distribuim proportional, pe toata suprafata.
Dam prajitura la cuptor timp de aproximativ o ora, la 360F.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina cu struguri albi si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

marcelas 1

02.02.2010, 05:57

Stiu sigur ca 375F este 180C. Cred ca daca dai un search o sa gasesti cu siguranta. Prajitura merita tot efortul. E deosebit de fina. Din fericire aici strugurii se gasesc tot timpul anului. Succes.

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:32

eu gasesc , dar numai numele e de struguri , au un gust fad si pretul e ,, piparat ''

adry88 1

08.05.2011, 12:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Superba" (2)