Prajitura fina cu struguri albi si vin

de marcelas in Prajituri, 1 Feb 2010 | 6726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 125g unt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3-4 linguri ulei
  • coaja rasa de portocale
  • 2 oua
  • 1/2 cana vin alb
  • boabe de struguri albi
  • 200g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina cu struguri albi si vin:

Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt.
Amestecam toate celelalte ingrediente, la care, adaugam apoi faina.
Pregatim o tava tapetata cu faina(eu am folosit spray PAM nonstick cu faina). Turnam compozitia in tava. Decoram cu boabe de struguri si cu 2-3 linguri de miere, pe care incercam sa le distribuim proportional, pe toata suprafata.
Dam prajitura la cuptor timp de aproximativ o ora, la 360F.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina cu struguri albi si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

marcelas 1

02.02.2010, 05:57

Stiu sigur ca 375F este 180C. Cred ca daca dai un search o sa gasesti cu siguranta. Prajitura merita tot efortul. E deosebit de fina. Din fericire aici strugurii se gasesc tot timpul anului. Succes.

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:32

eu gasesc , dar numai numele e de struguri , au un gust fad si pretul e ,, piparat ''

adry88 1

08.05.2011, 12:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choix a la creme