Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor

de Alexandra Craiovan in Pui, 27 Ian 2015 | 5130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui
  • 1 kg de cartofi
  • 2 lingurite pudra de turmeric
  • 2 polonicuri de supa cu vegeta de pui
  • ulei de masline
  • condimente
  • usturoi
  • 1 mar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor:

Pentru inceput dezosam pulpele de pui apoi le condimentam bine si le bagam la frigider pana pregatim cartofii pe care dupa ce ii curatam ii taiem felii putin mai groase si ii condimentam si pe acestia. Intr-un vas hiena punem ulei de masline apoi asezam frumos cartofii si dupa primul strat punem putin praf de turmeric apoi inca un strat de cartofi si din nou putin praf de turmeric. La sfarsit vom pune pulpele de pui dezosate peste cartofi, putin praf de turmeric si condimente, usturoiul si merele pe care le taiem felii rotunde si le aranjam frumos. La sfarsit punem cele doua polonicuri de supa apoi le bagam la cuptor pentru 40-50 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]