Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 7040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 cepe albe
  • 150 gr ciuperci champignions
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 gr carne tocata de porc
  • sare,piper
  • condimente pentru carne de porc
  • 100 ml apa
  • 50 ml vin rosu de casa
  • 50 ml de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci:

Muschiuletul se taie pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu condimente pentru carne de porc si se acopera cu o folie si se da la frigider.

Intre timp se face umplutura: se curata cepele, ardeii si ciupercile, se toaca marunt. Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa sa se caleasca, se adauga ardeiul gras si apoi ciupercile. Se lasa sa se caleasca apoi se adauga carnea tocata si se pune si putin apa sa se inabuse. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se scoate muschiuletul de la frigider, se inlatura folia, se pune umplutura si se ruleaza, apoi se leaga cu sfoara.

Intr-o tava termorezistenta se pune rulada si apoi apa, vinul si putin ulei. Se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptor circa 40 de minute la foc mediu, apoi se da folia jos si se mai lasa inca 10 minute pana se rumeneste. Cand e gata se scoate, se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne