Salata de sparanghel cu hering

de Catalina L in Salate, 3 Iul 2020 | 2345 vizualizari

 

Heringul se serveste de obicei cu smântână acră.
Daca nu aveti este foarte usor de facut. Este suficient sa puneti un pic de suc de lamaie in smantana normala.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/06/salata-de-sparanghel-cu-hering-low-carb.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de sparanghel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr file de hering marinat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri smantana acra sau 4 linguri de smantana amestecate cu o lingura zeama de lamaie
  • sare, piper
  • arpagic, lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sparanghel cu hering:

Pregatiti smantana acra si puneti-o la rece.

Taiati baza sparanghelului , nu este nevoie sa-l curatati. Taiati-l bucati.   

Curatati si tocati usturoiul marunt.

Intr-o tigaie incalziti uleiul si puneti la prajit usturoiul cu sparanghelul.

Gatiti 10 minute intoarceti in mod regulat.

Trebuie sa ramana crocant. Taiati ceapa rondele si heringul bucati.

Amestecati smantana acra cu mustarul, sare si piper.

Puneti rondele de ceapa si sparanghelul cald pe o farfurie (pastrati cateva varfuri pentru decorul final).

Adaugati bucatile de hering, ceapa si puneti smantana acra .

Deorati cu arpargic si varfurile de sparanghel pastrate.

Serviti !    

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel cu hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de stiuca marinata