Salau cu cascaval la cuptor

de adnia in Salau, 12 Ian 2013 | 6119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 6 bucati de salau decongelat, spalat si curatat
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei
  • sare, piper
  • cascaval ras, optional (cca. 150 gr)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu cascaval la cuptor:

Am calit ceapa si morcovul in tigaie, apoi am rasturnat legumele intr-o tava de jena, peste care am asezat bucatile de peste asezonate (cu sare si piper) si am pus si otetul. Toata "lucrarea" a intrat la cuptor pt cc 15 min, apoi am scos usor pestele (cu ajutorul a 2 palete) si le-am transferat in alta tava, peste peste am scurs sosul ramas de la legume si am pus si cascavalul. Am dat din nou la cuptor pt 5 min, atata cat cascavalul sa prinda o crusta si sa "inveleasca" salaul meu. Am servit fierbinte, cu feliute de lamaie.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste