Saramura de pui

de madi_marin in Pui, 13 Iul 2011 | 13405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe dezosate
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei
  • ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele dezosate se ung cu ulei si se presara cu sare si piper. Se frig pe gratar alaturi de ardei si rosii.

Cand sunt gata, carnita se lasa deoparte, iar legumele se curata si se taie fasiute.

Se pune la fiert apa , se adauga sare, piper,ardei iute , usturoi si marar tocate. Se da un clocot, apoi se da deoparte si se adauga carnita. Se lasa la odihnit ca toate aromele sa se intrepatrunda.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de pui crocantoase