Sorbet de capsuni

de tammar in Dulciuri, 20 Sep 2013 | 5045 vizualizari

 

Un sorbet absolut divin!! Va v-a placea cu adevarat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni mari si zemoase
  • 500 g zahar brun
  • 1/2 albusuri de ou
  • 1 lamaie (zeama)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de capsuni:

Spalam cu grija capsunile si le curatam de codite,le punem intr-un blender impreuna cu zaharul si siropul de la lamaie, apoi le mixam. Punem sorbetul intr-un vas si-l lasam la frigider pentru 30 de minute. Daca avem aparat de facut inghetata refrigereaz-o 10 minute, daca nu,  o turnam intr-o cutie de plastic cu capac si o lasam la congelator, verificam dupa o ora, daca a facut crusta pe margini, ia-o si rastoarn-o intr-un vas si mixeaz-o cu mixerul,repeta operatiunea de 3 ori,o ora in frigider,o mixam ,iar in frigider o ora si asa pana repetem de 3 ori,pana obtinem e creoasa.

Batem albusurile bine sile incorporam cu aparatul in functiune.Cand s-a intarit sorbetul o putem pune in cupe cu topping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sorbet de capsune