Soufle de spanac

de susu in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 4178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spanac prasopat
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr smantana fermentata
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soufle de spanac:

Galbenusurile se amesteca impreuna cu smantana si condimentele. Spanacul bine spalat se freaca cu sare dupa care se amesteca cu amestecul de galbenusuri si cascavalul ras mare. Adaugam faina si albusurile batute spuma. Turnam compozitia in forme unse si tapetate. Dam la cuptorul incalzit pentru aproximativ 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Soufle de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]