Carnaciori in foietaj cu susan

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 7201 vizualizari

 

un aperitiv apreciat

 

INGREDIENTE

  • 20 carnati picanti cu cascaval inauntru(se gasesc in comert)
  • 1 pachet aluat de foietaj
  • susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj cu susan:

 

Carnatii se desfac din sir individual.

Se taie fasiute subtiri de aluat si se invelesc carnatii in forma de spirala.Se presara susan deasupra (daca vreti puteti unge si cu ou batut deasupra) .

Se baga la cuptor intr-o tava si se lasa sa se rumeneasca putin foietajul.Sunt excelenti si cascavalul dinauntru se topeste si da un gust super delicios.Eu i-am facut la ziua fetitei si au fost foarte apreciati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

izulika 1

18.05.2010, 19:04

imi plac

Ubulika 1

26.06.2010, 11:20

epurasha2bb 1

28.06.2010, 09:22

multumesc fetelor! sunt buni mai ales daca folositi carnati din astia umpluti cu cascaval, sunt delicosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de legume si kaizer