Stufat de pui

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2013 | 8469 vizualizari

 

E prima dată când pregătesc mâncarea asta.Am profitat de faptul ca tarabele din piaţă sunt pline de verdeţuri. A ieşit delicioasă, se face uşor şi e bună şi caldă şi rece,ca atare, cu pâine sau mămăliguţă.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 4 roşii decojite
  • 1 lingură pastă de tomate
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Se pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.

Se adaugă apoi ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe.

Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.

Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul.

Se presară la sfârşit mărar proaspăt tocat.

Se serveşte cald sau rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat din piept de pui