Stufat de pui

de Lau in Pui, 26 Iun 2013 | 7496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi
  • 6-7 rosii sau o conserva
  • 1 lingura pasta de toamte
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Carnea de pui se spala si se taie bucati,

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga carnea,se amesteca continuu pana isi schimba culoarea,

Scoatem carnea intr-o farfurie si acoperim.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa curata si tocata de cca 1 cm lungime,usturoiul si lasam sa se caleasca putin,

Adaugam 1 cana de apa,rosiile taiate cubulete,carnea si acoperim si lasam sa fiarba totul la foc mic pana este gata carnea.

La final adauga pasta de tomate,sare si piper dupa gust si lasam la foc mic pana scade putin sosul,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat din piept de pui