Stufat de pui cu leurda

de MotanLaOale in Pui, 3 Apr 2014 | 7109 vizualizari

 

A aparut leurda proaspata si a trebuit sa scap de cea din congeletor. Este un stufat inspirat dupa Miuta si este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe uscate
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi leurda (din congelator)
  • 50ml ulei
  • 300g rosii taiate
  • 2 linguri pasta tomate
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui cu leurda:

Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile.

Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se pune apa si se lasa sa fiarbe 15 minute.

Ceapa verde se curata, se spala, se taie la 3-4 cm si se pune in cratita.

Se pune si leurda, se completeaza cu apa si se lasa la fiert inca 10-15 minute.

Se pun rosiile taiate si pasta de bulion si se da in clocot.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana scade sosul si se rumeneste frumos.

Se potriveste de gust cu sare si piper si este gata.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Mie mi s-a parut mai bun decat stufatul clasic cu usturoi verde.

2

Daca se foloseste leurda proaspata trebuie curatata de codite si spalata bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui