Stufat de pui cu leurda

de MotanLaOale in Pui, 3 Apr 2014 | 7416 vizualizari

 

A aparut leurda proaspata si a trebuit sa scap de cea din congeletor. Este un stufat inspirat dupa Miuta si este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe uscate
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi leurda (din congelator)
  • 50ml ulei
  • 300g rosii taiate
  • 2 linguri pasta tomate
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui cu leurda:

Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile.

Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se pune apa si se lasa sa fiarbe 15 minute.

Ceapa verde se curata, se spala, se taie la 3-4 cm si se pune in cratita.

Se pune si leurda, se completeaza cu apa si se lasa la fiert inca 10-15 minute.

Se pun rosiile taiate si pasta de bulion si se da in clocot.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana scade sosul si se rumeneste frumos.

Se potriveste de gust cu sare si piper si este gata.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Mie mi s-a parut mai bun decat stufatul clasic cu usturoi verde.

2

Daca se foloseste leurda proaspata trebuie curatata de codite si spalata bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui