Sufleu de mozzarella cu spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2013 | 3912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • spanac
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de mozzarella cu spanac:

Mozzarella se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pune intr-un castron, se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga si fulgi de ardei iute, tot dupa gust, faina si galbenusurile.  Spanacul se toaca si se adauga in compozitie.

Albusurile se bat cu un praf de sare. Se bat pana se obtine o spuma consistenta, pe care o vom incorpora in compozitia de mozzarella in 2-3 reprize, amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Turnam compozitia intr-o tava sau vas de ceramica, de dimensiune mica, unsa cu putin unt si tapetata cu faina. Pentru siguranta, am pus hartie de copt pe fundul tavii.

Dam la cuptor la foc mediu pentru cca 40 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.

Se rastoarna pe un platou si se portioneaza dupa dorinta.

TIPS-URI

1

mozzarella poate fi inlocuita cu cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de mozzarella cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv cu Miez de lapte