Supa crema de linte rosie

de Bucataras in Supe/Ciorbe, 30 Oct 2012 | 9708 vizualizari

 

O reteta de supa de linte rosie preparata in vasul Zepter

 

INGREDIENTE

  • ½ kg de linte rosie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 felie telina
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri menta uscata
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte rosie:

Lintea se spala in mai multe ape, se lasa la inmuiat ½ ora. Se pune in vas Zepter, se adauga uleiul, legumele taiate bucati si se adauga apa cat sa depaseasca totul cam cu 4 cm(doua degete). Se pune vasul pe foc mediu. Cand acul indicator ajunge spre finalul zonei verzi se opreste focul. Cand acul coboara la sfarsitul zonei galbene, se ia capacul de pe vas, se mixeaza cu multicutitul, se pune zeama de lamaie, menta, se potriveste de sare.

Cand se serveste, se presara menta deasupra

TIPS-URI

1

Ce produse Zepter am folosit

2

Vas de 4,7 l Φ20

3

Micsy

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă albă de văcuță, preparată la Zepter