Supa de fasole verde lata

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 4 Aug 2012 | 5773 vizualizari

 

Fasolea asta galbena si lata este cunoscuta in zona Clujului si ca ,, fasole de unt '' pentru ca e atat de catifelata si gustoasa ca se topeste in gura . Prefer cand am legume prospete de calitate sa nu le ,, incarc '' cu prea multe arome si condimente .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole lata galbena
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • boia
  • patrunjel verde
  • telina verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde lata:

  1.  Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor ceapa tocata si morcovul feliat .
  3. Puneti in deasupra 3 l apa si fasolea  rupta bucati + jumatate din verdeata tocata , sare si bopia rosie de ardei  .
  4. Fierbeti cam 30 minute. Verificati daca legumele sunt fierte [ daca e nevoie mai lasati putin ].
  5. Adugati sucul de rosii , lasati inca 5 minute pe foc.
  6. Serviti supa cu verdeata presarata deasupra.
  7. Eu am insotit-o cu ardei iute si paine neagra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde lata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole