Supa de toamna cu carnati sibieni

de mihaelar63 in Supe, 13 Ian 2018 | 4493 vizualizari

 

 In sezonul rece prepar supe / ciorbe, folosind amestecuri de legume congelate. Cert este ca nu contin conservanti, au un pret convenabil si se prepara rapid. Mereu am pre stoc cateva pungi diferite de legume congelate. Cand vii obosita de la servici, in 15-20 minute am gata o supica sau ciorbita gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 amestec Autumn soup -450 gr cu legume congelate [praz,morcov, gulie, conopida, varza de Bruxelles ]
  • 200 gr carnati sibieni [uscati]
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 pahar smantana
  • ceapa verde
  • marar verde
  • sare de Himalaya
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de toamna cu carnati sibieni:

  1.  Pentru operativitate, puneti apa la incalzit in fierbatorul electric. Astfel veti avea apa clocotinda si economisiti timp.
  2. Ceapa se curata si se taie cubulete marunt.
  3. Carnatii sibieni se taie rondele.
  4. Caliti usor ceapa impreuna cu carnatii in ulei.
  5. Turnati deasupra apa clocotinda. Sarati.
  6. Adaugati foaia de dafin.
  7. Se pun in supa ce fierbe, legumele congelate.
  8. Daca nu ati avut timp sa le decongelati, nu este nicio problema.
  9. Incorporati in supa smanatna diluata cu zeama fierbinte.
  10. Taiati ardeiul iute rosu rondele.
  11. Asezonati supa cu marar verde tocat si codite de ceapa verde.
  12. Decorati supa la servire cu rondele de ardei iute rosu.
  13. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  14. Daca sarati prea tare supa, adaugati putina apa.

                             Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Pentru operativitate, puneti apa la incalzit in fierbatorul electric. Astfel veti avea apa clocotinda si economisiti timp -truc invatat de la Jamie Oliver

2

.Daca sarati prea tare supa, adaugati putina apa. Zeama in plus nu strica la nimeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de toamna cu carnati sibieni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]