Supa de vitel cu taitei de casa

de kamy in Supe, 2 Mai 2011 | 8543 vizualizari

 

Daca tot am fiert rasolul,era pacat sa nu fac o supa buna,buna pe el.In poza e farfuria Sabinei care nu mananca mai nimic fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.rasol vitel
  • 1 ceapa potrivita(eu am pus jumate ca le am fff mari...hihihi)
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • frunze patrunjel si telina
  • sare,piper(condiment vita)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei de casa:

Curatam legumele,le spalam si le taiem buc.mari ca ptr.supa.Ceapa o lasam intreaga.

Intr-o oala de 5l punem apa si legumele la fiert,in afara de cartofi.

Pregatim rasolul:punem sare grunjoasa pe maduva ca sa nu se imprastie in apa.

Cand apa fierbe punem si buc.de rasol(la foc ff mic).Spumam cat este nevoie.Cand legumele sunt pe jumate fierte,punem cartofii.Cand s-au fiert le scoatem pe o farfurie.

Lasam rasolul sa fiarba pana carnea se inmoaie bine.

Strecuram supa...punem si un tifon dublu-triplu in strecuratoare ca sa iasa supa cat mai limpede.

Taiteii ii fierbem separat in apa cu sare iar cand sunt gata,ii scurgem de apa fierbinte si punem apa rece.Ii lasam acolo 10-15 min.

Punem taiteii in supa,dam intr-un clocot,oprim focul si punem mult patrunjel verde si 2-3 frunze de telina,tocate marunt.

Noi o mancam cu putin usturoi pisat.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

ceapa se arunca

2

cu zarzavatul se face o garnitura la rasol

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]