Tarta Brownie cu frisca si capsuni

de hashul in Prajituri, 6 Mai 2013 | 4974 vizualizari

 

Delicioasa!!!! Crocanta pe deasupra si moale in interior!!!
Incercati-o pentru ca e un desert foarte rapid si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • Faina - 80 de gr
  • praf de copt - 1/2 lingurita
  • un praf de sare
  • ciocolata neagra (85% am folosit eu) - 80 de gr(o ciocolata intreaga)
  • unt - 80 gr
  • zahar tos - 200 gr
  • oua - 2 buc batute usor
  • esenta vanilie - o lingurita
  • frisca lichida - 100 ml sau toata cutia , cum doriti
  • Pentru ornat :
  • eu am folosit capsuni proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Brownie cu frisca si capsuni:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si praful de sare si i-l punem deoparte.

Intr-o oala punem ciocolata si untul la topit si amestecam continuu. Dupa ce s-au topit luam de pe foc si punem pe rand zaharul, oual batute usor, esenta de vanilie iar la sfarsit amestecul de faina, amestecand usor pana la omogenizare.

Ungem cu unt o forma de tarta de 23-24 cm diametru si turnam in ea compozitia.

Punem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu (160-170 de grade) pentru 20-25 de min.

O lasam sa se raceasca si apoi se poate servi ornat cu frisca si fructe proaspete. Eu am folosit capsuni.

Trebuie sa fie crocanta deasupra iar in mijloc sa fie moale sa se topeasca in gura :)). Hmmm .... delicioasa!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu zmeura proaspata, fructe de padure

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Brownie cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MonaMimi 1

06.05.2013, 20:49

Rocsi 1

06.05.2013, 21:11

Super delicios

hashul 1

07.05.2013, 15:07

eu nu am reusit sa ma abtin pana in ziua de Pasti...si am topit jumatate inainte!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresă de post