Tocana cu pui

de ella49 in Pui, 9 Apr 2013 | 5079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 5 cepe
  • o cutie de rosii in bulion-400 g
  • o lingura bulion
  • usturoi
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pui:

Se rumenesc ciocanelele in ulei si se scot.In uleiul ramas se caleste ceapa taiata, pana devine aurie.Apoi se adauga ciocanelele,rosiile in bulion,o lingura de bulion,sare si piper dupa gust.La sfarsit se pune si usturoiul.

Se lasa la foc mediu aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]