Tocana de ciuperci si mix de fasole

de ralu_river in Mancaruri de post, 31 Oct 2012 | 4328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci de orice fel
  • o conserva mix de fasole / naut / linte / fasole boabe
  • o ceapa mica alba
  • cativa catei de usturoi pisati
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • bulion
  • ulei
  • 1/2 dovlecel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci si mix de fasole:

Ceapa se toaca si se caleste in ulei. Dupa un minut se adauga usturoiul si ciupercile taiate. Se curata dovlecelul de coaja, se taie cubulete si se pune in tigaie. Se amesteca si se lasa la foc mic 10 minute, pana se inmoaie legumele. Se pune putin bulion, se condimenteaza si se adauga mixul de fasole (scurs). Se presara marar tocat.

Este o mancare delicioasa, satioasa si usor de facut.. si se face rapid :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci si mix de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de ciuperci