Tocana de fasole neagra

de georgiana24 in Mancaruri de post, 21 Ian 2013 | 9319 vizualizari

 

ca la mama acasa :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • un ardei gras sau capia(verde rosu sau galben)
  • suc de rosii sau bulion(eu am folosit o cutie de rosii cuburi)
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel si marar verde(se poate pune si uscat pe timp de iarna)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de fasole neagra:

Se alege bine fasolea, se spala si se pune la fiert. Aveti grija ca sa nu aveti probleme cu stomacelul se schimba apa de 3 ori

Pana fierbe fasolea se taie legumele marunt si se calesc un pic in 2 linguri de ulei

Cand e aproape fiarta se pun legumele calite peste fasole si se lasa pana fierbe bine la foc mic

La final punem bulionul, sarea, piperul si foaia de dafin si sa nu uitam de patrunjelul si mararul verde

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de fasole neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]