Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate

de Alina26 in Pui, 25 Iun 2013 | 8644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 6 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 6 fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate:

1.Spalam carnea o dezosam si o taiem bucati potrivite.Le punem la prajit intr-o oala cu  putin ulei.

2.Curatam legumele (ceapa, morcovul si ardeiul) si le taiem marunt. Dupa ce s-a prajit putin carnea, adaugam legumele, punem putina sare si mai lasam 10 minute, cu capac, la foc potrivit.

3.Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete potrivite. Ii punem in oala si adaugam apa cat cuprinde lasam sa fiarba pana s-au inmuiat cartofii.

4.Potrivim de sare si piper, adaugam si patrunjelul spalat si tocat marunt, amestecam si stingem focul.

Inainte sa serviti mai lasati 10 minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Serviti cu castraveti murati...pentru cine a facut,sau cu castraveti in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui