Tochitura moldoveneasca

de madab in Porc, 18 Ian 2015 | 4311 vizualizari

 

Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta, branza de oaie, ochiuri si mujdei de usturoi

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 200 g carnati de casa
  • 100 g sunca
  • sare
  • 3 oua
  • Branza de oaie
  • mujdei de usturoi
  • faina de porumb pentru mamaliguta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Se taie carnea, carnatul si sunca,se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc si se sareaza dupa gust. Se face mamaliguta si se prajesc ouale.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni