delia64

1

Bucataras
incepator

cluj napoca

Bucataras din 16.12.2012

RETETE163
PRIETENI191
Retete

Spanac congelat

In Conserve la 5 Mar 2013

Spanacul  se curata de radacina si se spala sub jet de apa  . Se pune apa la fiert , cand clocoteste se adaoga spanacul si se fierbe aproximativ 30 de minute. Se strecoara si se lasa la racit.  Intre timp se spala frunzele de usturoi si se taie  marunt. Taiem...

Rulada aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2013

Taiem salamul ardeiul si gogosarul cubulete. Taiem si carnatii rondele, telemeaua o dam prin razatoarea cu gauri mari, scoatem samburii de la masline si le taiem feliute. Punem totul intr-un bol, spargem cele 5 oua peste compozitie, adaugam smantana si amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam...

Hrean in otet

In Muraturi la 7 Feb 2013

Se curata radacinile de hrean,este recomandat sa stam langa geamul deschis  sau  in curte la aer ,in spatii inchise nu este tocmai placut . Dam hreanul prin razatoarea cu gauri mici . Intr-un bol punem hreanul ,presaram  cu sare si zahar dupa gust si amestecam ,la final punem...

Picarela

In Muraturi la 5 Feb 2013

Se spala legumele ,se taie fideluta . Intr-un castron se pun legumele ,apa,otetul,zaharul tos , mierea de albina si conservantul. Se lasa pana a doua zi amestecandu-se din cand in cand. Se aseaza in borcane si dupa cateva  zile se poate consuma alaturi de fripturi,tocanite...

Ketchup cu gogosari si ardei

In Conserve la 3 Feb 2013

Curatam si spalam legumele apoi le dam prin masina de tocat sau  robot. Punem compozitia rezultata la foc,turnam si bulionul si lasam sa fiarba o ora. Cand sunt aproape fierte , adaugam zaharul ,otetul  sarea dupa gust si 1 pastila de aspirina la 1 litru de compozitie,[cine...

Salata de vinete

In Salate la 3 Feb 2013

Vinetele le scoatem de la congelator si le punem la scurs intr-o sita. Se toaca cu tocatorul de lemn. Taiem ceapa si usturoiul marunt. Preparam maioneza dintr-un galbenus ,sare ,  o lingurita de mustar si ulei. Se amesteca  vinetele cu maionaza si daca mai e nevoie se adauga...

Prajitura cu branza de vaca

In Prajituri la 2 Feb 2013

Intr-un bol spargem oule ,adaugam zaharul ,razatura de lamaie ,sarea si amestecam energic pana se topeste zaharul. Turnam uleiul si apoi apa amestecand pentru a se omogeniza compozitia. Amestecam praful de copt cu faina si adaugam  la restul compozitiei , impartim coca in 2 parti si...

Iahnie de fasole

In Mancaruri de post la 31 Ian 2013

Punem uleiul la incins. Taiem legumele cubulete.  In uleiul incins adaugam ceapa si usturoiul taiate, amestecand pana devin sticloase. Pe  urma punem ardeii si ketceapul si-i lasam pana isi lasa zeama, dupa care adaugam conserva de  fasole. Punem o cana de apa calda si...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 31 Ian 2013

Se pune apa la fiert intr-o cratita de 6 l impreuna cu rasolul. Adaugam legumele taiate cubulete si ceapa taiata solzisori si lasam la fiert aproximativ 20 de minute. Intre timp facem perisoarele. Orezul inflorit se pune intr-un bol, adaugam carnea, cele 2 oua, sarea si piperul dupa...

Paine de casa

In Piine la 30 Ian 2013

Intr-o cana punem cubul de drojdie si o lingurita zahar peste care punem apa calduta. Intr-un bol punem faina , facem o adancitura in mijloc unde punem drojdia crescuta. Incepem sa framantam adaugand apa sarata si calduta pana cand se desprinde de vas si de mana. La final adaugam uleiul...

Pulpa de vitel la tava cu legume

In Vita la 30 Ian 2013

Intr-o cratita punem ulei la  incins, adaugam carnea intorcand-o pe toate partile pana capata o crusta rosiatica. Condimentam  cu boia, piper si sare dupa gust. Ceapa o taiem solzisori, adaugam usturoiul, morcovul, patrunjelul si ardeiul taiate cubulete. Punem apa cat sa...

Tort Anabel

In Torturi la 30 Ian 2013

Blatul Se bat albusurile spuma cu zahar, se adauga pe rand galbenusurile, apa, zaharul vanilat, nuca si faina in care se pune praful de copt. Se tapeteaza o forma pentru tort cu hartie de copt, adaugam compozitia de mai sus la cuptor, la o  temperatura de 180 de grade. Facem testul...

Tort de zahar ars cu frisca si fructe

In Torturi la 30 Ian 2013

Crema de zahar ars Punem 150 g zahar intr-o cratita sa se caramelizeze,  tapetam peretii cratitei cu caramelul si lasam la racit. Intre timp batem cele 4 oua cu 150 g zahar, 500 ml lapte si 2 plicuri zahar vanilat. Turnam compozitia obtinuta in cratita peste caramel care intre timp...

Afisate 151 - 163 din 163 retete    

Postari recente

publicat la 27.10.2014

Cartofi rantaliti

publicat la 26.10.2014

Desert galuste de aur

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Cea mai bună zi pentru tine o să fie într-o joi,când, la ora 20.12, afli că ai câştigat la 5 din 40 cu numerele 20, 12, 32, 8 şi încă unul, ce ti se va arăta în spuma de la cafeaua de dimineaţă în fix ziua ta de naştere.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]