A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi la cuptor cu pui si cascaval

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Speli cartofii bine, bine dupa ce in prealabil i-ai curatat.(eu am pus vreo 10) Ii pui intr-un bol.Pui si cateva cubulete de ceapa uscata sau rondele de ceapa verde. Amesteci...Citeste continuarea

Covrigi cu susan

Postat de: Camy_gby in Piine

Din faina, apa, ulei, sare, zahar si drojdie am framantat un aluat moale nelipicios si elastic. L-am lasat la crescut aprox. o ora la loc caldut. Am impartit aluatul in 9 parti egale si am...Citeste continuarea

Cozonac cu cacao

Postat de: tarasmariana in Dulciuri

Preparare : Intr-un bol punem jumatate de pahar de lapte cald si drojdia, amestecam bine si lasam deoparte pentru 10 minute. Intr-un alt bol punem un pahar de faina cernuta si laptele ramas,...Citeste continuarea

Chec "zebra" cu pudra de roscove

Postat de: ela2015 in Prajituri

In vasul mixerului punem ouale cu zaharul si le batem pana se formeaza o crema. Incepem sa turnam treptat uleiul, esentele, laptele, apoi faina in ploaie amestecand usor, pentru a nu se pierde...Citeste continuarea

Caș de oaie marinat în stil...

Postat de: CulinaryRainbow in Conserve

Am pregătit 3 borcane, am tăiat cașul și usturoiul curățat în cuburi potrivite, apoi am spălat și am uscat frunzele de mentă și busuioc.  Rând pe rând am...Citeste continuarea

Cremsnit cu aluat de foietaj

Postat de: violeta30 in Dulciuri

Aluatul il lasam sa se decongeleze bine, apoi il impartim in doua foi pe care le vom coace in tava (de preferat aceeasi tava in care vom monta si cremsnitul). Se lasa la copt pana se rumeneste...Citeste continuarea

Cozonac cu caramel, nuci si arahide...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus. Atentie!! Ingredientele trebuie sa fie la temparatura camerei, iar laptele batut...Citeste continuarea

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Postat de: momo121 in Pui

Curatam bine copanele de pene/puf (eu le-am parlit putin la flacara aragazului) si le spalam cu apa rece. Intr-un bol punem condimentele din plic cu 50ml ulei de masline, omogenizam...Citeste continuarea

Coada de vitel cu naut si paste

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

Acest fel de mancare se poate face lent, fierbandu-se mult la foc mediu sau se poatefierbe la oala cu presiune, dar nu va fi la fel de gustoasa ca si fiarta lent. Deci pregatim tocanita . Coada...Citeste continuarea

Chec umed cu coacăze și ciocolată

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Mixam  untul  moale impreuna cu zaharul și adaugam ouale treptat. Apoi adaugam zaharul vanilat, praful de  sare  și pudra de anason. In continuare adaugam jumatate din...Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de: violeta30 in Prajituri

Separam ouale. Batem albusurile spuma, iar galbenusurile le frecam bine cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Cand s-a topit zaharul adaugam uleiul, apoi rasturnam albusurile si le...Citeste continuarea

Covrigi polonezi

Postat de: diaconta in Dulciuri

Pentru început drojdia am alifiat-o cu o linguriţă de zahar,am pus o lingura de faina si putin lapte caldut,apoi am lasat-o  cât sa se activeze drojdia si sa înceapa sa...Citeste continuarea

Chiftelute de legume (la cuptor) cu...

Postat de: deyutzky in Mancaruri de post

Chiftele: Fasolea se spala si se pune in apa cu o seara inainte. A 2-a zi se pune la fiert, timp in care se schimba apa de 2-3 ori. Punem la robot fasolea fiarta si morcovii fierti si mixam...Citeste continuarea

Carne de bibilică cu praz, leurdă...

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Carnea de bibilică fiartă ( a fost fiartă pentru supă, aveți rețeta aici: ( http://www.bucataras.ro/retete/supa-de-bibilica-69393.html ), se rupe bucăți cât mai mari de pe oase....Citeste continuarea

Cea mai buna reteta de chec pufos...

Postat de: andreea91 in Prajituri

Preparare Cea mai buna reteta de chec pufos cu cacao, usoara si economica Separam albusul de galbenus si pe acesta il batem cu praful se sare pana ce se  formeaza o spuma . Incorporam...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de porc acrita...

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Se taie carnea de porc cubulete si se pune la fiert, la foc mediu in apa rece. In primele 15 minute de fierbere supa se spumeaza.Intr-o tigaie punem 2 lg de ulei sa se incinga. In uleiul incins...Citeste continuarea

Cosulete cu branza de vaca si gem...

Postat de: VanessaAli in Prajituri

Se freaca untura cu cele 2 linguri de zahar, dupa care se pune smantana. Se sparge 1 ou si se pune intreg, dupa care mai luam unul si il separam, din moment ce folosim doar galbenusul. Amestecam...Citeste continuarea

Ciorba de mazare cu gogosari marinati

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Osul se pune la fiert in 2 l apa sarata la oala sub presiune 20 minute. In doua linguri de ulei am calit usor ceapa si morcovul . Am adaugat peste acestea zeama fierbinte si osul cu vitel si...Citeste continuarea

Ciocolată de casă în două culori

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

Am pus laptele la fiert împreună cu zahărul. Am amestecat continuu până când acesta a început să capete consistență. Am luat crăticioara de pe foc și am adăugat...Citeste continuarea

Chiftelute din somon

Postat de: simona72 in Somon

Taiem bucata de peste in cuburi si o tocam/maruntim in robotul de bucatarie. Bagheta, eu am avut o bagheta uitata afara care s-a uscat in 2 zile, se pune in apa calduta pentru 2-3 minute, pana se...Citeste continuarea

Chec umed cu rahat ( de post )

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Am mixat zahărul împreună cu uleiul până când acesta s-a dizolvat. Am adăugat apa minerală. Făina împreună cu praful de copt și pudra de anason le-am cernut...Citeste continuarea

Chifteluțe de cartofi cu leurdă

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Cartofii se spală bine și se pun la fiert în coajă. Se lasă 15-20 minute. Sunt gata când intră furculița cu ușurință în ei. Se curăță de coajă și se pasează....Citeste continuarea

Capsunica

Postat de: Oana in Dulciuri

Mai intai pregatiti patru pahare de desert. Hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece. Capsunile le taiati cuburi. Amestecati intr-un blender iaurtul, frisca, branza de vaci, zaharul pudra,...Citeste continuarea

Crema de conopida

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Conopida se desface buchetele si o punem la fiert in apa cu sare. Cand s-a inmuiat strecuram apa si pasam totul cu blenderul vertical, pana devine o pasta. Lasam deoparte sa se raceasca. Cand e...Citeste continuarea

Chec simplu cu cacao si stafide

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Separam ouale , albusurile le batem spuma  cu zaharul pana cand obtinem o bezea tare si lucioasa. Galbenusurile le amestecam cu sarea ,zaharul vanilat,laptele si uleiul....Citeste continuarea

Cascaval pane

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Cascavalul se taie fasii mai groase sau de grosimea unui deget.Ouale se bat impreuna cu putina sare si piper.Fiecare felie de cascaval se trece prin faina,oul batut,pesmet ,dinou prin oul batut si...Citeste continuarea

Cartofi fierti cu branza si oua la...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata ii trecem pe sub un jet de apa si ii curatam de coaja. Cartofii si ceapa le taiem felii. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa, adaugam...Citeste continuarea

Cheesecake cu jeleu de fructe

Postat de: andaoana in Prajituri

Crusta Pregatim o tava de tarta sau una de tort cu pereti detasabili . Biscuitii ii zdrobim cu ajutorl robotului si ii asezam intr-un bol. Adaugam pudra de roscove si untul taiat...Citeste continuarea

Coasta de miel umpluta

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Avem nevoie de o coasta intreaga, pe care o desprindem cu grija la transarea mielului. Cu un cutit bine ascutit separam carnea de oase ( mergand cat mai aproape de os ) , formand un buzunar in...Citeste continuarea

Cartofi copti

Postat de: Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri

Spalati coaja cartofilor apoi ii taiati in 2 si ii asezati in tava.Presarati deasupra ulei,sare si boia si ii introducetl la cuptor pentru 30 minute la 200 grade.Din usturoi faceti mujdei in care...Citeste continuarea

Clatite cu faina integrala

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Se amesteca faina integrala cu cea alba,se adauga apa,albusurile praful de sare si se amesteca bine.Se coc clatite intr-o tigaie unsa cu ulei (un servetel imbibat cu ulei) si se servesc cu nutella...Citeste continuarea

Cartofi cu kaiser si branza feta

Postat de: madab in Mancaruri cu carne

Cartofii se curata, se spala si se taie felii, dar nu pana la capat. Kaiserul se taie felii si se pune intre feliile de cartofi. Se preincalzeste cuptorul si cand cartofii sunt umpluti se pun...Citeste continuarea

Crema de somon cu tofu pe crouton...

Postat de: AlexTeacher in Aperitive / Garnituri

Taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt; Introduceti-le in blenderul performant Oster Reversible si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia;...Citeste continuarea

Cozonac floare cu crema de ciocolata

Postat de: mitinita in Dulciuri

Mai intai pregatim maia. Intr-un bol, punem 50 ml de lapte caldut, drojdia si o lingurita de zahar si lasam deoparte 5 minute. Intr-un bol adanc punem faina, adaugam drojdia, zaharul, ouale,...Citeste continuarea

Chec

Postat de: mitinita in Prajituri

Se preincalzeste cuptorul. Se cerne faina si praful de copt. Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga alternativ uleiul si laptele si se amesteca. Se tapeteaza tava de copt cu ulei si...Citeste continuarea

Cod marinat

Postat de: iri_love in Peste

Pentru început spălăm peștele și îl curățăm de solzi, după care il tăiem in bucati mai mari sau mai mici după preferință.     Apoi așezăm bucățile intr-o...Citeste continuarea

Chiftele marinate

Postat de: Pungasa_Rogue in Pt. carne

Se fierb toate ingredientele in afara de chiftele si de usturoi. Dupa ce s-a fiert sosul se adauga chiftelele si se mai tin la foc cateva minute, amestecand cu grija ca sa nu se zobeasca. Se ia de...Citeste continuarea

Chiftele din carne de porc si legume

Postat de: Pungasa_Rogue in Porc

Cartoful si morcovul se curata, se spala si se dau pe razatoare. Cepele se curata, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste. Intr-un castron se amesteca toate...Citeste continuarea

Conopida gratinata cu sos "verde"...

Postat de: simona72 in Mancaruri de legume

Se curata conopida in buchetele si se fierbe la stimer aproximativ 20 minute, pana se inmoaie. Se aseaza intr-un vas termorezistent, se pudreaza cu sare, fulgi de chili rasniti si cimbru uscat....Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: raisha in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in coaja pana patrunde usor furculita in ei. Trei oua se fierb ca sa fie tari. Dupa ce fierb cartofii se las sa se raceasca, se curata si apoi se taie felii. Ouale se decojesc si...Citeste continuarea

Coronita cu stafide si merisoare -...

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Stafidele si merisoarele uscate se clatesc cu apa calda , se scurg si se pun la hidratat in rom . Din cand in cand amestecati-le . Daca trebuie hidratate rapid se pot incalzi 1-2 minute la...Citeste continuarea

Ciorba de varza cu oase de porc...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Curatam varza de primele foi si o tocam marunt. Presaram peste ea sare si piper si o lasam la odihnit pana pregatim restul ingredientelor. Curatam legumele, le spalam si le tocam cubulete....Citeste continuarea

Cremsnit

Postat de: Adele in Prajituri

Se pune laptele in oala cu coaja de lamaie si esenta de vanilie, se da la foc potrivit. Intre timp intr-un vas cu ajutorul mixerului se mixeaza ouale cu zaharul pana devin spumoase, se adauga...Citeste continuarea

Ciocolata Bounty

Postat de: Toamna07 in Dulciuri

Intr-o craticiora, punem 200 ml smantana lichida (frisca lichida, lapte condensat), 4 linguri zahar si 2 linguri de unt gras sau margarina. Asezam vasul pe aragaz si lasam pana se dizolva zaharul....Citeste continuarea

Ciuperci umplute la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

            Curatam ciupercile si desfacem coditele de palarii.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam ciupercile si cozile de...Citeste continuarea

Chifle cu mac si cascaval

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam drojdia, amestecam cu mana, punem circa 100 ml lapte caldut. Incepem sa framantam, incorporam macul si...Citeste continuarea

Cornulete cu bors (de post)

Postat de: ela2015 in Dulciuri

Intr-o olita am pus cca 100 ml apa pe care am incalzit-o cat sa se dezmorteasca. Am adaugat 2 linguri cu zahar, cubul de drojdie sfaramat si 3 linguri cu faina, dupa care am omogenizat amestecul....Citeste continuarea

Chutney si Subji Ayurvedic

Postat de: Catalinaflorea in Mancaruri de post

Subji Ayurvedic: Puneti cele 6 lg de ulei la incins,adaugati lingurita de scortisoara si semintele de chimion.Tocati ceapa marunt si o adaugati peste scortisoara,calti pana devine...Citeste continuarea

Cornulete cu bors

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Incalzim putin borsul,apoi adaugam zaharul si drojdia,amestecam bine sa se dilueze si drojdia si zaharul,apoi adaugam uleiul si sarea.Intr-un castron cernem faina,radem lamaia si incepem sa turnam...Citeste continuarea

Chiftelute de post, din naut si legume

Postat de: privatelaura in Mancaruri de post

Curatam si spalam ceapa, ardeiul, usturoiul, le tocam marunt. Spalam patrunjelul si il tocam marunt. Spalam si feliem ciupercile. Nautul il mixam cu blenderul, adaugand un pic de ulei de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]