A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de galuste cu rosii si busuioc

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

In oala punem 2 linguri de ulei la incins. Adaugam ceapa tocata, morcovul si pastarnacul taiate bucati si lasam sa se caleasca cca.5 minute. Adaugam rosiile pasate, sare si piper dupa gust,...Citeste continuarea

Chiftelute din carne cu cartofi

Postat de: Valclaudia in Porc

Curatam cartofii, ii spalam si ii trecem pe razatoarea fina. Feliile de paine le trecem sub jet de apa rece, le stoarcem apoi in maini sa scurgem apa si zdrobim painea peste cartofii rasi....Citeste continuarea

Cremsnit frantuzesc Mille-feuille

Postat de: ctlina in Dulciuri

Crema : Se înmoaie gelatina intr-un bol cu apa rece.  Se încălzește 75 cl de lapte cu vanilia și untul. Într-un castron diluam amidonul cu 25 cl de lapte, se...Citeste continuarea

Cozonac cu crema de cacao si stafide

Postat de: momo121 in Dulciuri

Intr-un lighean punem faina si praful de sare, de preferat sa le trecem printr-o sita sau le amestecam cu un tel pentru a aerisi faina. Punem drojdia cu cele 2 linguri de zahar intr-un bol pana...Citeste continuarea

Cheesecake cu avocado si caramel cu...

Postat de: Oana in Prajituri

Maruntiti biscuitii in mini tocatorul Breville, apoi turnati peste ei untul topit si amestecati Rasturnati biscuitii intr-o forma de tort cu pereti detasabili si presati bine cu o lingura...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: mena29 in Aperitive / Garnituri

Am curatat ciupercile de pielita si le-am rupt coditele. Am curatat si spalat ceapa si ardeiul capia. Am tocat ceapa,coditele ciupercilor,ardeiul,sunca. Am taiat branza telemea cuburi...Citeste continuarea

CHIFLE CU CARNE

Postat de: Retete_Haplea in Piine

Incalzim laptele, in care diluam drojdia cu  praful de zahar. Atentie! Laptele trebuie sa fie doar caldut. Formam astfel maiaua.  Intr-un bol turnam restul de faina. Facem o...Citeste continuarea

Chec umed cu rahat

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se mixeaza zaharul, zaharul vanilat cu uleiul pana se dizolva. Se adauga apa minerala. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste. Se mixeaza pana se obtine o compozitie...Citeste continuarea

Carne de vitel in sos de legume cu...

Postat de: timea in Slow Cooker

Curatam si spalam legumele dupa caz. Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot in care am pus putin ulei de masline....Citeste continuarea

Clatite cu fineti si banane - un an...

Postat de: AdrianUdrea in Dulciuri

Se sparg ouale intr-un vas, se adauga peste ele sare si zahar si se mixeaza pana se dilueaza zaharul. Apoi se adauga laptele, apa minerala, esenta si treptat faina cernuta impreuna cu praful de...Citeste continuarea

Chec pufos, reteta perfecta pentru...

Postat de: cris2711 in Prajituri

Cum se prepara Chec pufos, reteta perfecta pentru un chec gustos si rapid de preparat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare. Apoi se adauga...Citeste continuarea

Crap prajit cu mamaliga si usturoi...

Postat de: Constelatialeu in Crap / Caras

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana. L-am curatat de solzi, l-am spintecat...Citeste continuarea

Chiftelute de pui umplute cu...

Postat de: Toamna07 in Mancaruri cu carne

Ciupercile le vom frige intr-o tigaie asezonate cu sare si piper. Le scurgem de zeama si le lasam sa se raceasca. Carnea tocata o vom amesteca cu: morcovul si cartoful razuiti si storsi bine,...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi! Se separa albusurile de galbenusuri.  Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza impreuna cu zaharul, pana se intaresc...Citeste continuarea

Cornuri cu rahat

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Se prepara maiaua din putin lapte caldut amestecat cu o lingurita de zahar, 1 lg de faina si drojdia. Se lasa sa dospeasca timp de 10-15 minute. Intr-un bol se cerne faina si se amesteca cu...Citeste continuarea

Chiftelute cu piure de mazare

Postat de: papabundetot in Vita

Pentru piure: Am pus o oala cu apa si sare la foc,iar cand a inceput sa fiarba, am adaugat boabele de mazare congelate, pe care le-am lasat in oala aproximativ 2 minute, dupa care le-am...Citeste continuarea

Ciolan cu crusta de miere si mustar

Postat de: papabundetot in Porc

Am pus ciolanele cu tot cu ambalaj intr-o oala cu apa fierbinte,pentru ca sosul din interior sa se incalzeasca si sa nu ramana nimic in ambalaj :). Cartofii i-am taiat bucati mari si i-am pus...Citeste continuarea

Chec cu banane caramelizate si...

Postat de: papabundetot in Dulciuri

Prima data am taiat bananele cubulete mici si impreuna cu stafidele, 3 linguri zahar, cardamonul verde si nucsoara, le-am pus intr-o tigaie la foc mic pentru a le carameliza putin. Dupa ce au fost...Citeste continuarea

Chec marmorat cu cacao

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat bine cu un praf de  sare . Cand albusurile au devenit spumoase adaugam zaharul vanilat si zaharul tos, lingura cu lingura pana...Citeste continuarea

Chiftele din naut

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Se fac foarte usor, mai intai nautul fiert strecurat si spalat se pasează (în robot / blender) apoi intr-un bol amstecam nautul cu legumele tocate marunte, porumbul, condimentele, ouale si...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu tarhon si...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Capul de miel  si coastele se curata, se spala, se fierbe 10 minute in apa sarata si se arunca apa. Legumele se curata si se spala Morcovul se taie rondele, cartofii se...Citeste continuarea

Cotlet de porc in sos de unt cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Intr-o tigaie punem bucatiile de carne clatite cu apa rece si sterse cu un prosop de hartie,se condimenteaza pe ambele parti, se pune ulei de masline si se lasa putin la prajit. Se adauga vinul...Citeste continuarea

Chec cu cirese confiate la slow...

Postat de: timea in Slow Cooker

Mixam albusurile cu un varf de sare pana devin spuma. Adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam pe rand mixand dupa fiecare: galbenusurile, uleiul si laptele. La final...Citeste continuarea

Chec cu fructe de padure - Reteta...

Postat de: Oana in Dulciuri

Cum se prepara Chec cu fructe de padure - Reteta simpla pentru un desert pufos si aromat Separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare. Adaugati apoi zaharul treptat pana obtineti...Citeste continuarea

Ciorba de fasole ardeleneasca cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Fasolea se lasa peste noapte intr-o cratita acoperita cu apa. Pancetta cuburi se pune cateva minute la "prajit" fara a se pune ulei(isi lasa din grasimea ei),dupa care se adauga in oala de...Citeste continuarea

Capama greceasca de iepure

Postat de: Pungasa_Rogue in Iepure

Se portioneaza carnea, se spala, se adauga sare si boia de ardei dulce, dupa care se inabuse in ulei cu putina supa.  Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase, dupa care...Citeste continuarea

Ciocanele cu legume la cuptor si...

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Ciocanelele le-am curatat de impuritati, le-am spalat si le-am asezat intr-un vas de yena. Am stropit cu putin ulei de masline, ceapa, usturoiul si ardeiul kapia le-am taiat feliute si le-am pus...Citeste continuarea

Ciorba cu aripioare si varza de...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua . Curatati si spalati legumele . Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu perisoare

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Legumele se curata si se spala . Ceapa , morcovul si telina se toaca marunt si se calesc usor in ulei  Se aduga lingura de faina si se amesteca usor . Imediat se pun...Citeste continuarea

Cremsnit

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Galbenusurile le frecam bine cu zaharul. Punem amidonul, cateva linguri de lapte si amestecam pana amidonul este complet dizolvat. La final adaugam semintele de la pastaia de vanilie. Restul de...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu carne de vita

Postat de: deea2686 in Ciorbe

Se spala carnea de vita si se pune la fiert cu apa pina fierbe.Se adauga zarzavatul si ceapa tocata si se lasa pana fierb.Apoi se adauga perisoarele(se amesteca toate ingredientele si se fac...Citeste continuarea

Cartofi cu broccoli si ciuperci la...

Postat de: Catalinaflorea in Mancaruri de legume

Ciupercile se curata de pielita.Coditele se taie cubulete si se amesteca cu sare,piper,ulei de masline si patrunjel;compozitia se pune in ciuperci si se dau la cuptor pentru 10 minute la170...Citeste continuarea

Coaste de porc cu cartofi la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Spalam bine coasta de porc. O crestam usor si o punem intreaga intr-un castron. Peste coaste presaram usturoiul taiat feliute. Facem un amestec din uleiul de masline, vin, zeama de lamaie, miere,...Citeste continuarea

Chec cu banane si nuci

Postat de: andaoana in Prajituri

Ingredientele trebuie sa fie la temperature camerei astfel incat sa putem lucra  usor cu ele. Preincalzim cuptorul la 180 grade. Intr-un bol mixam ouale impreuna cu zaharul si sarea...Citeste continuarea

Cozonac trandafir

Postat de: susu in Dulciuri

Facem o maia din drojdie, putin zahar, faina si lapte caldut si lasam acoperit sa dospeasca. Toate ingredientele mai putin laptele trebuie scoase de la frigider inca de seara. Cernem...Citeste continuarea

Cozonac cu rahat

Postat de: Alepaty in Prajituri

Aluatul pentru cozonaci: 3 galbenusuri se freaca cu 100 ml ulei ca la maioneza. Separat se pune 250 ml lapte caldut, drojdia si zaharul la crescut. Dupa ce a crescut, o turnam peste...Citeste continuarea

Cotlete lipicioase de porc

Postat de: elucubratiiculinare in Porc

Bucata mea de carne a avut ceva grăsime pe ea și m-am gândit că ar fi bine să o elimin. Avea undeva spre 2 cm strat de grăsime. Dacă a voastră are mai puțină puteți să o...Citeste continuarea

Cartofi cu broccoli la cuptor...

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Cum se prepara Cartofi cu broccoli la cuptor reteta simpla si rapida Cartofii se curăță de coajă, se taie în sferturi și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare....Citeste continuarea

Cosulete cu crema de branza si leurda

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat: se pune faina in bolul robotului de bucatarie, impreunca cu sarea si chimenul. Dam cateva pulsatii robotului, atat cat sa se amestece ingredientele. Adaugam oul si untul cubulete,...Citeste continuarea

Cosulete umplute cu salata de pui...

Postat de: Geanina87 in Aperitive / Garnituri

Din aluatul de foietaj am decupat cu o ajutorul unei cesti mai multe cercuri pe care le-am pus in formele de briose.Le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au umflat exact ca niste briose.Dupa ce...Citeste continuarea

Cornuri cu jeleu de mere

Postat de: raluca95 in Dulciuri

Incepem cu aluatul : punem drojdia cu o lingurita de zahar la dizolvat in laptele caldut. Intre timp punem intr-un vas cele doua oua, coaja de portocale, zaharul, uleiul, sucul de portocale si...Citeste continuarea

Ceafa de porc in bere

Postat de: Adele in Porc

Carnea se pune la marinat in bere cu usturoi,sare,piper si rozmarin, se acopera si se lasa la rece cateva ore bune Cand e momentul pregatirii ,se ia de la rece si se scoate pe o farfurie,se...Citeste continuarea

Cozonac cu ciocolata alba si fructe...

Postat de: margo in Prajituri

Laptele caldut se amesteca cu drojdia, o lingura din cantitatea de zahar, ouale, 2 linguri faina. Restul de faina, zahar, untul moale, aromele se pun intr-un vas mare peste care se rastoarna...Citeste continuarea

Chec aperitiv,cu piept de pui şi...

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Cascavalul l-am razuit pe razatoarea cu ochiuri mari, iar o parte l-am taiat cubulete. Pieptul de pui l-am fiert în apa cu sare, apoi l-am taiat cubulete. Pieptul de pui se...Citeste continuarea

Cheesecake cu portocale

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru blatul din buscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii intr-un castron, se adauga untul topit, laptele si mierea. Se...Citeste continuarea

Cinnabon: rulouri cu zahar brun si...

Postat de: tarasmariana in Dulciuri

Amestecam faina, drojdia si zaharul vanilat. In laptele cald, adaugam ouale un pic batute, se adauga in faina si se framanta adaugand untul moale cate putin. Se acopera aluatul si il lasam sa...Citeste continuarea

Coaste de porc caramelizate la cuptor

Postat de: cristeena20 in Porc

Preparam marinata in care vom tine costitele pentru o zi : amestecam bine mustarul cu mierea si cu sos de ardei iute, adaugam suc de lamaie si pasta de usturoi. Apoi turnam putin ulei de masline....Citeste continuarea

Copanele de pui la cuptor

Postat de: gaby_d in Pui

Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol. Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate...Citeste continuarea

Clatite, reteta clasica

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Chiar daca am tigai antiaderente, mie nu imi place cum ies clatitele daca nu le ung cu putin ulei, asa doar cu cativa stropi.  Uleiul de masline este mai bun, ies clatitele mai pufoase si...Citeste continuarea

Chiftele cu maioneza

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Intr-un bol se amesteca carnea cu sare, piper, adaugam ouale batute, painea inmuiata si stoarsa si restul de ingrediente, amestecam bine dupa care lasam la frigider 30 min. Cu mainele umede...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]