Reteta de Supa crema de spanac, un...
Postat de: CulinaryRainbow in Mancaruri de postCum se prepara Reteta de Supa crema de spanac, un deliciu aromat si plin de vitamine: Ceapa și usturoiul de călesc puțin, apoi se adaugă cam 250 ml de apă caldă și puțină sare. Se...Citeste continuarea
Rulouri de curcan pe pat de ciuperci
Postat de: nadea68 in CurcanPieptul de curcan il intindem pe masa de lucru.Daca nu-i destul de subtire il batem un pic. Pe o margine scurta a carnii asezam sunca si cascavalul taiate bastonase.Adaugam patrunjelul....Citeste continuarea
Rulada cu fructe confiate
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriPieptul de pui il feliem astfel incat sa obtinem bucati cat mai mari Cu batatorul de snitele batem bucatile de pui si le condimentam cu sare , piper si stropim cu putin ulei (...Citeste continuarea
Rame cu untura
Postat de: Sorinnaa in PrajituriSe freaca intr-un castron ouale, zaharul si un praf de sare. Se adauga zaharul vanilat si coaja de portocala. Faina se framanta cu untura. Se pune bicarbonatul de sodiu stins cu otet. Se amesteca...Citeste continuarea
Reteta Harissa (reteta video)
Postat de: bucatarie_marocana in SosuriIntai indepartati cotoarele ardeilor gras si ardeilor iuti,apoi ii puneti intr-o sita impreuna cu usturoiul pentru a-i gati la abur timp de 15 minute. Intr-un mixer,puneti ardei iute ,ardei...Citeste continuarea
Rigatoni cu piept de pui
Postat de: caroline in PastePieptul de pui ii spalam si il taiem fasii . Ardeiul il spalam,il curatam de seminte si il taiem cuburi mari. Jumatatea de ceapa curatata,spalata o tocam cat mai marunt. Punem o tigaie la...Citeste continuarea
Rulouri
Postat de: AndreaPiti in PrajituriCoca: se dizolva zaharul in apa , se adauga uleiul. Se pune oul , coaja de lamaie , amoniacul stins in otet si faina. Se face o coca elastica . Se intinde si se ruleaza pe formele de rulouri. Se...Citeste continuarea
Rulada cu mere si gem de prune
Postat de: medioto59 in DulciuriPunem faina intr-un vas si o amestecam cu sarea. Drojdia o amestecam separat cu zaharul . Facem o gaura in mijlocul fainii si apoi punem drojdia pe care am amestecat-o cu...Citeste continuarea
Rulada cu mascarpone si coacaze rosii
Postat de: andaoana in PrajituriPentru blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma impreuna cu un varf de sare, adaugam zaharul si mixam totul foarte bine. Cand am obtinut o...Citeste continuarea
Rulada cu ceva fin cremos si gem de...
Postat de: Constelatialeu in PrajituriMai intai tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi incalzim glazura si ne jucam un pic cu glazura pe hartia de copt. Lasam sa se raceasca. Albusurile le batem bine cu un praf de sare,...Citeste continuarea
Risotto cu portocala
Postat de: GretaRachita in Aperitive / GarnituriSpalam bine portocalele, le uscam si le radem doar partea portocalie a coajei (folosesc pentru asta dispozitivul special pentru curatat cartofi). Taiem coaja in fasii subtiri. Stoarcem portocalele...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu crema de branza...
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriPt blat: eu am avut 2 albusuri ramase de la o prajitura asa ca le-am folosit pe astea impreuna cu alte 2 oua pt blat. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Separat amestecati galbenusurile...Citeste continuarea
Rulada de carne
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriCarnea o taiem in felii lungi si cat mai mari O batem cu ciocanul de snitele astfel incat sa fie cat mai mari si nu foarte subtiri. Asezonam cu sare si piper si stropim cu zeama...Citeste continuarea
Rulada de carne, cu legume si cascaval
Postat de: Ina in Aperitive / GarnituriTaiem muschiul circular, in strat subtire , pentru a desface bucati cat de mari putem, pentru a putea fi umplute si rulate . Eu am obtinut 3 fasii de carne, pe care le-am batut usor cu ciocanul de...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de aperitiv -...
Postat de: pushaa in Aperitive / GarnituriPreparare Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se sfarama (ai mei se cam racisera si i-am dat pe razatoare). Peste...Citeste continuarea
Rulada cu nuca de cocos
Postat de: Luana in PrajituriBiscutii il pisam fin . Intr-o craticioara punem la foc mic zaharul, vinul, cacaoa, apa si untul pana se leaga totul si se da la rece. Dupa ce s-a racit adaugam peste biscuiti si amestecam...Citeste continuarea
Reteta autentica de turta de casa...
Postat de: raluka93 in PiineCum se prepara Reteta autentica de turta de casa cu malai Malaiul, faina, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca impreuna. Se adauga treptat apa si se amesteca sa nu se faca cocoloase....Citeste continuarea
Rulada de carne cu ardei copti si oua
Postat de: Zamfira in Aperitive / GarnituriAmestecam carnea tocata cu doua oua crude, doi carofi curatati, spalati, razuiti si storsi foarte bine de zeama, ardeii copti scursi si tocati marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, sare si...Citeste continuarea
Rulouri de bacon afumat cu crema de...
Postat de: Ina in Aperitive / GarnituriBranza topita si fagarasul se mixeaza, apoi adaugam marar tocat si putin piper. Desfacem cu grija feliile de bacon afumat. Cu posh-ul sau cu o lingurita ungem cu...Citeste continuarea
Rulada cu ganache de ciocolata
Postat de: caroline in PrajituriMai intai separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un varf de sare.Apoi adaugam zaharul si mixam bine in continuare pana obtinem o compozitie tare si lucioasa....Citeste continuarea
Rasol de porc cu cartofi
Postat de: OtiliaB in PorcSe spala rasolul de porc afumat si se cresteaza pana la os de cateva ori, in crestaturi se introduce bucati de usturoi, apoi se introduce la cuptor intr-o oala yena suficient de mare incat sa...Citeste continuarea
Ruladă din piept de pui cu bacon...
Postat de: diaconta in PuiPieptul de pui l-am taiat si l-am batut ca sa-l întind ca pe un snitel. L-am condimentat. Baconul l-am prajit cu putin ulei,dupa care l-am amestecat cu legumele,cascavalul razuit...Citeste continuarea
Red velvet cupcakes
Postat de: papabundetot in PrajituriAlbusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Separat am batut bine si galbenusurile cu zaharul pana si-au triplat volumul,apoi am amestecat albusurile cu...Citeste continuarea
Rondele de somn cu chimen si salata
Postat de: mihaelar63 in PestePestele se pudreaza cu condimente si chimen . Somnul se da prin faina alba si se prajeste in ulei incins . Salata+spanacul se spala se sareaza, se acreste cu putina zeama de lamaie ....Citeste continuarea
Rulouri din pulpe de pui cu sos de...
Postat de: simona72 in PuiBucatile de carne le condimentam cu o lingurita boia de ardei iute, sare si piper dupa gust. Amestecam bine carnea cu condimentele. Luam cate o bucata de carne, punem in fiecare bucata cate o...Citeste continuarea
Rulada cu mac - baigli
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriUntul trebuie sa fie la temperatura camerei, se taie cuburi si se pune intr-un vas inalt, adaugam zaharul si galbenusurile si amestecam cu mixerul. Adaugam smantana, laptele, faina si drojdia si...Citeste continuarea
Reteta de ciorbă de afumătură...
Postat de: madi_marin in CiorbePreparare Reteta de ciorbă de afumătură dreasa cu zeamă de varză si leustean Cepele tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul rase pe răzătoarea cu ochiuri mari se călesc...Citeste continuarea
Rondele picante, din foietaj cu...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriDezghetam aluatul de foietaj, dar nu definitiv(eu l-am pus langa calorifer si in 10 minute a fost gata de preparat). Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam). Ungem fiecare...Citeste continuarea
Red velvet cupcakes
Postat de: Criss in PrajituriPunem intr-un bol toate ingredientele , le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa. In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din...Citeste continuarea
Rosii cherry umplute cu branza si nuci
Postat de: Bucataras in Aperitive / GarnituriPentru ca mi-a mai ramas putina branza de la tartinele de dimineata mi-a venit ideea de a mai face ceva gustos. Am mai adaugat doar cateva bucatele de nuca in crema de branza si am amestecat....Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: eduard_09 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Intr-un bol amestecam branza de vaci cu urda,zaharul si amestcam bine,adaugam ouale amestecand bine dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: Monica1997 in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Se amesteca brinza cu sarea , zaharul , praful de copt , coaja de lamiie , oualele , faina. Se obtine un aluat din care se fac bile un pic marute ce vor fi...Citeste continuarea
Risotto cu piept de pui si zucchine
Postat de: Ana_O in PuiCeapa se taie marunt si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei de masline. Cand devine transparenta se adauga pieptul de pui taiat fasii sau cubulete. Cand pieptul de pui incepe sa devina alb,...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: krysty in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Amestecam branza cu ouale ,zaharul ,faina ( cernuta in prealabil) si praful de copt. Omogenizam bine si obtinem un aluat potrivit de moale . Pe...Citeste continuarea
Reteta de strudel cu dovleac
Postat de: gabrielacuisine in PrajituriIata cum se prepara Reteta de strudel cu dovleac Aluatul: Punem faina cu praful de sare intr-un castron si amestecam bine. Cand punem drojdia, aceasta nu trebuie sa fie in...Citeste continuarea
Ravioli de casa cu piept de pui
Postat de: Dea_Dea in PasteFacem aluatul de ravioli, ouale se bat cu sare si se adauga faina pe rand pana obtinem un aluat ce poate fi intins cu sucitoarea. Umplutura: Pieptul de pui se taie cubulete, ceapa se toaca, se...Citeste continuarea
Raclette
Postat de: danakarin in ConserveFierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii plasam intr-un bol. Pregatim in diferite boluri mai mari sau mai mici restul ingredientelor. Pregatim si feliile de branza destul de grosute. ...Citeste continuarea
Rulada de pui cu porc si stafide
Postat de: papabundetot in PuiPieptul de pui l-am pus in folie alimentara si l-am intins bine batandu-l usor cu ciocanul de carne,l-am condimentat apoi cu piper sichuan,nucsoara,putina sare si curry. Intr-un castron am pus...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Constelatialeu in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Branza dulce, Ceva Fin, oua, zahar, zahar vanilat se amesteca bine, apoi se adauga faina, grisul si praful de copt. Se formeaza un aluat nici moale nici tare,...Citeste continuarea
Rulada de carne in bacon
Postat de: ralu_ca in PorcCarnea tocata se amesteca cu usturoiul pisat, ouale crude, patrunjel tocat, sare si piper. Pregatim doua folii de aluminiu mai maricele pe care se asaza feliile de bacon (vezi foto), 4 jos si 3...Citeste continuarea
Rulouri de pui umplute cu ciuperci,...
Postat de: Oana in PuiPieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se presara cu sare si piper. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga ciupercile taiate felii, apoi prazul taiat rondele...Citeste continuarea
Rulouri cu dovleac si nuca
Postat de: medioto59 in DulciuriCuratam dovleacul de coaja si indepartam semintele. Dam dovleacul prin razatoarea mare. Amestecam dovleacul ras cu zaharul si zaharul vanilat. Intr-o cratita punem untul la topit si apoi...Citeste continuarea
Rulada "buturuga"
Postat de: marcelika in PrajituriFoile: Se separa ouale, se mixeaza galbenusurile cu 6 linguri zahar pana se topeste acesta . Albusurile se bat, fara zahar la inceput, pana se intaresc, se adauga zaharul si se mixeaza in...Citeste continuarea
Reteta traditionala de papanasi...
Postat de: ralu_ca in DulciuriPreparare Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci Am separat galbenusurile de albusuri. Intr-un vas am amestecat branza, galbenusurile, zaharul vanilat si praful...Citeste continuarea
Rulada de mamaliga
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriPunem apa cu sarea pe aragaz , si o lasam pana ajunge la punctul de fierbere Adaugam faina de malai si amestecam cu un tel para sa nu se faca gogoloase Dam focul mai incet...Citeste continuarea
Rulada de porc cu ardei gras si...
Postat de: AnyCostescu in PorcCarnea de porc se spala, si se pune pe un tocator. Se pune o folie peste si se bate usor cu ciocanul de snitele. Dupa ce am batut carnea o taiem in 2 bucati. Ardeiul gras si dovlecelul se taie...Citeste continuarea