Batoane alb-negru

de divainbucatarie in Prajituri, 7 Noi 2010 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr faina
  • praf de sare
  • 90gr unt
  • 150gr zahăr
  • 2 oua
  • 2 linguri Nesquik
  • 1 lingura cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane alb-negru:

Se amesteca untul cu zaharul. Se adauga ouale intregi si se amesteca bine, pana la omogenizare. Adaugam si faina si amestecam bine.
Compozitia obtinuta o impartim in doua jumatati. In una din ele adaugam Nesquik si cacao si amestecam pana se coloreaza compozitia. Din cele doua jumatati facem 2 bile si le bagam in staniol la frigider pentru o ora. Dupa ce le scoatem din frigider, incalzim cuptorul la 180°C. Punem hartie de copt in tava si facem 2 rulouri de culori diferite pe care le punem unele langa altele, le rasucim si le punem pe hartie. Se lasă un mic spatiu între batoane pentru ca acestea vor creşte un pic. Le dam la cuptor pentru 12-13 minute si apoi le lasam sa se raceasca pe un gratar.

Copiilor le-au placut foarte mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane alb-negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert braduti din aluat de biscuiti cu nuca si ciocolata