Fasole verde scazuta

de Sim0na in Mancaruri de post, 21 Mar 2012 | 4896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastăi galbene
  • 1 ceapă mărişoară
  • 5+3 căţei usturoi
  • 1 lingură rasă boia iute
  • 1 lingură rasă delikat
  • piper alb
  • sare
  • o legătură patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Am călit ceapa tocată mărunt. Când devine aurie am adăugat 5 căţei de usturoi pisaţi şi am mai lăsat la călit 1 minut. Am adăugat păstăile (eu am avut păstăi din grădina bunicii, congelate) şi am amestecat puţin, apoi am pus 400 ml apă călduţă. Când a început să fiarbă, am adăugat boia, delikatul şi piperul, am pus capacul şi am lăsat să fiarbă 30 minute. Am adăugat si cei 3 căţei de usturoi pisaţi, am potrivit de sare, am pus pătrunjelul tocat mărunt şi am mai lăsat 10 minute fără capac.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sim0na 1

23.03.2012, 07:48

Va multumesc!

cocolina 1

18.04.2012, 13:20

Foarte reusita imi place mult

Sim0na 1

18.04.2012, 14:51

cocolina, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta - Mancare romaneasca autentica de post