Inghetata de caise

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 4526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 caise
  • 2 piersici
  • 100 ml smantana
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele si piersicile se spala,se taie in 2 se scot samburii.

Punem apa intr-o cratita si punem la foc, cand incepe sa fiarba adaugam fructele si lasam sa fiarba putin cat sa se inmoaie.

Le scurgem de apa si lasam sa se raceasca foarte bine.

Le decojim  si le pisam cu furculita pana obtinem un piure.

Mixam frisca,adaugam smantana si piureul de fructe,(daca dorim putem adauga zahar sau miere)omogenizam bine.

Turnam compozitia intr-o caserola si dam la congelator.

Amestecam din ora in ora,cca de 3-4 ori.

Ultima daca cand am amestecat am pus inghetata in pahare si am infipt un bat de inghetata in mijloc,

Eu am amestecat cateva linguri de frisca cu 1 lingura de dulceata de capsuni si am alterat compozitiile

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata rapida cu mascarpone si fructe de padure