Varza a la Cluj

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2012 | 9642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • ulei
  • 400 ml suc de rosii
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Calim ceapa si morcovul in uleiul incalzit, adaugam carnea si lasam putin sa se caleasca impreuna, adaugam 200 g suc de rosii si lasam sa farba cca 5-10 minute, la final adaugam mararul si condimente dupa gust

Varza o scoatem din apa si o stoarcem bine de apa, o taiem si asezam 1 strat de varza, carnea si 1 strat de varza, deasupra adaugam restul de suc de rosii si apa daca este nevoie(eu am adaugat putin busuioc deasupra). Dam la cuptor cca 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:34

buna rau

Lau 1

12.03.2012, 14:28

BuburuzaBubu 1

01.04.2012, 17:09

ohh ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj