Tocam ceapa si punem la calit cu carnea, se lasa pana carnea isi schimba culoarea.
Se adauga pasta de rosii, sare , piper, 150 ml apa si se lasa la fiert pana se leaga.
Se taie vanata, dovlecelul si ardeiul felii.
In vas de yena punem un rand de felii de vanata, un rand de felii de...
Carnea de iepure se spala bine si se transeaza.
Facem baitul din : ceapa taiata solzisori , telina taiata felii, morcovul taiat felii, boabe de piper, sare, cimbru, piper macinat si vin. Punem carnea in bait si dam la frigider 2 ore, si mai amestecam din cand in cand.
Intr-o tava punem...
Ardeii se curata de coada si de seminte si se spala.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei , se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper.
Carnea se pune in castron , se dauga ceapa , se pune oul si orezul.
Ardeii se umplu si se pun in...
Carnatul se taie felii si se cresteaza.
Se pune putin ulei la incins si se prajeste carnatul 1 min pe fiecare parte.
Sosul:
Ceapa se toaca, rosia si ardeiul se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si zahar .Se fac pasta cu blender-ul.
Uleiul se pune la incins , ceapa se toaca si se pune la calit.
Carnatul se taie felii si se pune peste ceapa.
Se condimenteaza cu sare si piper si se pune pasta de rosii.
Se adauga mazarea si se pune 500 ml apa .
Se lasa la fiert 20 min, pana se inoaie putin mazarea. Se face pelm...
Zucchini se curata de coaja , se taie cubulete si se pune la fiert cu apa , cam 15 min.
Se scoate si se lasa la scurs si la racit.
Cotletele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper.Se pun in wok la rumenit.
Zucchini se piseaza cu furculita , ceapa rosie se taie rondele, se...
Pulpele de pui se pun la fiert , dupa ce sunt fierte se scot la racit.
Se rupe bucati carnea de pe oase si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pun la rumenit in wok 5-10 min.
Intr-un castron se amesteca iaurtul, oul si mararul.
Se toarna peste pulpe si se amesteca continuu 2-3 min....
Pieptul de pui se spala se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si praf de chilly.
Aluatul
Se pune faina, amidonul, praful de copt , sarea si oul , se amesteca putin , iar apoi se pune uleiul.
Se pune apa pana obtinem un aluat mai tare ca si la clatite.
Se da puiul prin...
Feliile de cotlet se bat cu ciocanul de snitele.
In castron se pune mustarul, sarea, piperul si boiaua si se amesteca.
Fulgii de porumb se sfarama cu blender-ul.
Se ung feliile de carne cu mustar, se dau prin fulgi si se pun la rumenit in uleiul incins.
Carnea se taie cubulete si se pune in cratita cu ulei. Se lasa 5-10 min . pana isi schimba culoarea.
Se adauga ceapa si ardeiul tocate.Se pune sare, piper si pasta de rosii.
Se amesteca si se pune apa si se lasa la fiert 30 min pana scade putin.
La final se pune patrunjel.
POFTA BUNA!!
Apa se pune cu sare la fiert, cand clocoteste se toarna in ploaie faina de malai si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase.Se lasa la fiert 10 min la foc mic.
Carnatul se taie felii si se pune la prajit.
Branza se rade. Ouale se bat si se adauga laptele
Vasul de yena se unge cu unt ,...
Puiul se spala si se transeaza.
Se condimenteaza si se lasa 20 min.
Se pune in punga, cu tot cu zeama ramasa.Se leaga si se fac gauri din loc in loc cu scobitoarea.
Se pune in tava , in care am pus uleiul.
Se da la cuptor 1 ora la foc potrivit, apoi se scoate si se taie punga si...
Ficatul de pui se spala si se pune in wok .
Ceapa se toaca si se pune peste ficat si punem si cateva boabe de coriandru.
Punem capacul si lasam la foc minim 20 minute .
Sos :
iaurtul se amesteca cu marar si sare.
Pieptul de pui se transeaza si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune la rumenit in tigaie de teflon si pe o parte si pe alta.
Castravetele se curata si se taie cubulete , la fel si ardeiul rosu .Se pune un catel de usturoi pisat si sare.
Se adauga iaurtul si mararul.
Se...
Friptura aromata se face la wok .
Se taie carnea cubulete , se condimenteaza cu sare , piper, boia, fenicul si boabe de coriandru . Se pune in wok se pune apa si se lasa la fiert pana scade si incepe sa se rumeneasca.
Cartofii se curata si se taie , se prajesc in ulei incins.
Ceapa...
Puiul se spala si se transeaza. Costita se taie bucati .
Se aseaza in tava si se condimenteaza cu sare, piper, boia, praf de usturoi.
Se adauga apa si berea, si se acopera cu folie de aluminiu.
Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit o ora , se scoate folia si se mai lasa 15-20 min...
Puiul se spala si s sterge cu un servet.
Ciupercile se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele mexicane.
Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi.
Puiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.Se coase cu ata.
Se unge puiul si se...
Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper ,praf de usturoi si se pune la rumenit in tigaie unsa cu ulei .
SOS:
Cateii de usturoi se piseaza cu presa de usturoi , se pun in castron. Se adauga albusul de ou , esenta de lamaie, sare , piper si praf de curry .
Se adauga uleiul...
Cartofii si oul se pun la fiert , cand sunt fierti se curata de coaja si se taie rondele.
Ceapa alba si cea verde se taie pestisori. Albusul de la oul fiert se taie si el . Se amesteca toate la un loc si se sareaza.
Cotletul de porc se condimenteaza cu sare , piper , parf de usturoi si se...
Aripioarele se curata si se spala.
Se pun in vas de yenna si se condimenteaza cu sare, piper, boia si curry.
Se adauga apa si angelli cherry, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.
Se scot , se indeparteaza folia si se mai dau la cuptor...
Cartofii se curata, se taie felii si se pun la prajit in ulei incins.
Feliile de cotlet se condimenteaza cu sare , piper si praf de usturoi.
Se unge o tigaie cu ulei si se pun la rumenit .
SOSUL:
Usturoiul se curata si se piseaza , se dauga sare si se lasa 5-10 min, apoi se adauga...
Ciocanelele se spala , si se cresteaza. Slanina se taie bucatele mici si se baga in crestaturi.
Ciocanelele se aseaza intr-un vas de yena si se condimenteaza cu sare, piper, boia si praf de usturoi.
Cateii de usturoi se taie feliute si se pun peste ciocanele.
Se pune apa si coniacul si...
Ficatul se pune la fiert . Cand este fiert se lasa sa se raceasca si se macina , sau se pune in blender.
Peste ficatul macinat se pune carnea tocata.
Se pune oul si se amesteca bine si se condimenteaza cu sare.
Se pune in vas de yena si se da la cuptor 20 min.
POFTA BUNA!!!
Cotletul de porc se feliaza.
Intr-un castron facem amestecul de condimente cu nuca( nuca macinata, sare, piper, boia, praf de usturoi, cimbru, rozmarin).
Feliile de carne se ung cu ulei , se dau prin nuca si se pun la prajit in ulei incins, cam 4-5 min.
SOS:
Se pun la fiert , merele...
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.
Carnea se spala si se taie cuburi.
Se pun toate la fiert, Cand da in clocot se pune pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.
Cand sunt fierte legumele si carnea se pune patrunjelul si tarhonul si se stinge focul.
Se taie cotletul de porc felii si se pune in castron.
Se pune sare, piper, praf de usturoi, maghiran, rozmarin, busuioc si se amesteca.
La final se pune mustarul si coniacul si se amesteca iarasi.
Se pune la frigider 30 min.
Se incinge o tigaie de teflon si punem cotletul la rumenit,...
Cartofii se curata , se taie cubulete , se spala si se pun la fiert in apa cu sare.
Cotletul se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe tigaie de teflon la rumenit.
Cand sunt fierti cartofii, se scurg de apa, si se mixeaza.
Se adauga untul , se sareaza , se mixeaza sa se incorporeze...
Cotletul de porc se condimenteaza cu sare piper si praf de usturoi. Se pune la prajit in tigaie de teflon 4-5 min, pe fiecare parte, pana se rumeneste usor.
Sosul: Iaurtul se amesteca cu usturoiul tocat, se pune sare si marar.
Cartofii se curata, se taie si se spala .
Se pune uliul la incins si se prajesc, apoi se scot pe farfurie.
Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Se unge o tigaie cu ulei si se pune cotletul de porc , se lasa 4-5 min pe fiecare parte
Rosiile si ceapa verde...
Ouale se pun la fiert cam 15 min, sa fie tari . Cand sunt fierte se curata de coaja si se taie in doua.
Pieptul de pui se feliaza, se bate cu ciocanul de snitele se condimenteaza cu sare .
Se pune o jumatate de ou pe felia de carne si se ruleaza.
Se pune pe grill la rumenit pe ambele...
Musaca de vinete si dovlecei cu frisca
Tocam ceapa si punem la calit cu carnea, se lasa pana carnea isi schimba culoarea. Se adauga pasta de rosii, sare , piper, 150 ml apa si se lasa la fiert pana se leaga. Se taie vanata, dovlecelul si ardeiul felii. In vas de yena punem un rand de felii de vanata, un rand de felii de...
Friptura aromata de iepure
Carnea de iepure se spala bine si se transeaza. Facem baitul din : ceapa taiata solzisori , telina taiata felii, morcovul taiat felii, boabe de piper, sare, cimbru, piper macinat si vin. Punem carnea in bait si dam la frigider 2 ore, si mai amestecam din cand in cand. Intr-o tava punem...
Ardei umpluti cu sos
Ardeii se curata de coada si de seminte si se spala. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei , se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper. Carnea se pune in castron , se dauga ceapa , se pune oul si orezul. Ardeii se umplu si se pun in...
Carnat cu sos
Carnatul se taie felii si se cresteaza. Se pune putin ulei la incins si se prajeste carnatul 1 min pe fiecare parte. Sosul: Ceapa se toaca, rosia si ardeiul se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si zahar .Se fac pasta cu blender-ul.
Mazare cu carnati
Uleiul se pune la incins , ceapa se toaca si se pune la calit. Carnatul se taie felii si se pune peste ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune pasta de rosii. Se adauga mazarea si se pune 500 ml apa . Se lasa la fiert 20 min, pana se inoaie putin mazarea. Se face pelm...
Cotlet de porc cu sos de zucchini
Zucchini se curata de coaja , se taie cubulete si se pune la fiert cu apa , cam 15 min. Se scoate si se lasa la scurs si la racit. Cotletele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper.Se pun in wok la rumenit. Zucchini se piseaza cu furculita , ceapa rosie se taie rondele, se...
Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar
Pulpele de pui se pun la fiert , dupa ce sunt fierte se scot la racit. Se rupe bucati carnea de pe oase si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun la rumenit in wok 5-10 min. Intr-un castron se amesteca iaurtul, oul si mararul. Se toarna peste pulpe si se amesteca continuu 2-3 min....
Pui in aluat chinezesc
Pieptul de pui se spala se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si praf de chilly. Aluatul Se pune faina, amidonul, praful de copt , sarea si oul , se amesteca putin , iar apoi se pune uleiul. Se pune apa pana obtinem un aluat mai tare ca si la clatite. Se da puiul prin...
Cotlet de porc in crusta de mustar si fulgi de porumb
Feliile de cotlet se bat cu ciocanul de snitele. In castron se pune mustarul, sarea, piperul si boiaua si se amesteca. Fulgii de porumb se sfarama cu blender-ul. Se ung feliile de carne cu mustar, se dau prin fulgi si se pun la rumenit in uleiul incins.
Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc
Carnea se taie cubulete si se pune in cratita cu ulei. Se lasa 5-10 min . pana isi schimba culoarea. Se adauga ceapa si ardeiul tocate.Se pune sare, piper si pasta de rosii. Se amesteca si se pune apa si se lasa la fiert 30 min pana scade putin. La final se pune patrunjel. POFTA BUNA!!
Mamaliguta cu branza si carnati
Apa se pune cu sare la fiert, cand clocoteste se toarna in ploaie faina de malai si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase.Se lasa la fiert 10 min la foc mic. Carnatul se taie felii si se pune la prajit. Branza se rade. Ouale se bat si se adauga laptele Vasul de yena se unge cu unt ,...
Friptura aromata la punga
Puiul se spala si se transeaza. Se condimenteaza si se lasa 20 min. Se pune in punga, cu tot cu zeama ramasa.Se leaga si se fac gauri din loc in loc cu scobitoarea. Se pune in tava , in care am pus uleiul. Se da la cuptor 1 ora la foc potrivit, apoi se scoate si se taie punga si...
Ficat de pui aromat cu coriandru
Ficatul de pui se spala si se pune in wok . Ceapa se toaca si se pune peste ficat si punem si cateva boabe de coriandru. Punem capacul si lasam la foc minim 20 minute . Sos : iaurtul se amesteca cu marar si sare.
Gratar de pui cu sos de iaurt , castravete si ardei
Pieptul de pui se transeaza si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune la rumenit in tigaie de teflon si pe o parte si pe alta. Castravetele se curata si se taie cubulete , la fel si ardeiul rosu .Se pune un catel de usturoi pisat si sare. Se adauga iaurtul si mararul. Se...
Friptura aromata cu cartofi noi si ceapa pane
Friptura aromata se face la wok . Se taie carnea cubulete , se condimenteaza cu sare , piper, boia, fenicul si boabe de coriandru . Se pune in wok se pune apa si se lasa la fiert pana scade si incepe sa se rumeneasca. Cartofii se curata si se taie , se prajesc in ulei incins. Ceapa...
Friptura mixta, cu bere cu lamaie
Puiul se spala si se transeaza. Costita se taie bucati . Se aseaza in tava si se condimenteaza cu sare, piper, boia, praf de usturoi. Se adauga apa si berea, si se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit o ora , se scoate folia si se mai lasa 15-20 min...
Pui umplut cu legume mexicane
Puiul se spala si s sterge cu un servet. Ciupercile se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele mexicane. Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi. Puiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.Se coase cu ata. Se unge puiul si se...
Cotlet de porc cu sos Aioli
Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper ,praf de usturoi si se pune la rumenit in tigaie unsa cu ulei . SOS: Cateii de usturoi se piseaza cu presa de usturoi , se pun in castron. Se adauga albusul de ou , esenta de lamaie, sare , piper si praf de curry . Se adauga uleiul...
Salata orientala cu cotlet de porc
Cartofii si oul se pun la fiert , cand sunt fierti se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa alba si cea verde se taie pestisori. Albusul de la oul fiert se taie si el . Se amesteca toate la un loc si se sareaza. Cotletul de porc se condimenteaza cu sare , piper , parf de usturoi si se...
Aripioare cu cartofi, smantana si marar
Aripioarele se curata si se spala. Se pun in vas de yenna si se condimenteaza cu sare, piper, boia si curry. Se adauga apa si angelli cherry, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min. Se scot , se indeparteaza folia si se mai dau la cuptor...
Cartofi noi cu cotlet si sos de smantana si usturoi
Cartofii se curata, se taie felii si se pun la prajit in ulei incins. Feliile de cotlet se condimenteaza cu sare , piper si praf de usturoi. Se unge o tigaie cu ulei si se pun la rumenit . SOSUL: Usturoiul se curata si se piseaza , se dauga sare si se lasa 5-10 min, apoi se adauga...
Ciocanele impanate la cuptor
Ciocanelele se spala , si se cresteaza. Slanina se taie bucatele mici si se baga in crestaturi. Ciocanelele se aseaza intr-un vas de yena si se condimenteaza cu sare, piper, boia si praf de usturoi. Cateii de usturoi se taie feliute si se pun peste ciocanele. Se pune apa si coniacul si...
Tarta simpla de ficat de pui
Ficatul se pune la fiert . Cand este fiert se lasa sa se raceasca si se macina , sau se pune in blender. Peste ficatul macinat se pune carnea tocata. Se pune oul si se amesteca bine si se condimenteaza cu sare. Se pune in vas de yena si se da la cuptor 20 min. POFTA BUNA!!!
Cotlet de porc in crusta de nuca si sos de mere si vin
Cotletul de porc se feliaza. Intr-un castron facem amestecul de condimente cu nuca( nuca macinata, sare, piper, boia, praf de usturoi, cimbru, rozmarin). Feliile de carne se ung cu ulei , se dau prin nuca si se pun la prajit in ulei incins, cam 4-5 min. SOS: Se pun la fiert , merele...
Ciorba acra cu cartofi si tarhon
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Carnea se spala si se taie cuburi. Se pun toate la fiert, Cand da in clocot se pune pasta de rosii si se condimenteaza cu sare. Cand sunt fierte legumele si carnea se pune patrunjelul si tarhonul si se stinge focul.
Cotlet de porc aromat
Se taie cotletul de porc felii si se pune in castron. Se pune sare, piper, praf de usturoi, maghiran, rozmarin, busuioc si se amesteca. La final se pune mustarul si coniacul si se amesteca iarasi. Se pune la frigider 30 min. Se incinge o tigaie de teflon si punem cotletul la rumenit,...
Piure de cartofi cu cotlet de porc
Cartofii se curata , se taie cubulete , se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cotletul se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe tigaie de teflon la rumenit. Cand sunt fierti cartofii, se scurg de apa, si se mixeaza. Se adauga untul , se sareaza , se mixeaza sa se incorporeze...
Cotlet de porc cu sos de iaurt cu usturoi verde si marar
Cotletul de porc se condimenteaza cu sare piper si praf de usturoi. Se pune la prajit in tigaie de teflon 4-5 min, pe fiecare parte, pana se rumeneste usor. Sosul: Iaurtul se amesteca cu usturoiul tocat, se pune sare si marar.
Cartofi cu cotlet de porc si salata
Cartofii se curata, se taie si se spala . Se pune uliul la incins si se prajesc, apoi se scot pe farfurie. Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Se unge o tigaie cu ulei si se pune cotletul de porc , se lasa 4-5 min pe fiecare parte Rosiile si ceapa verde...
Oua imbracate
Ouale se pun la fiert cam 15 min, sa fie tari . Cand sunt fierte se curata de coaja si se taie in doua. Pieptul de pui se feliaza, se bate cu ciocanul de snitele se condimenteaza cu sare . Se pune o jumatate de ou pe felia de carne si se ruleaza. Se pune pe grill la rumenit pe ambele...