A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Crocantele de pui

Postat de: mikidaniro in Mancare copii

Puiul il taiem fasii subtiri,il punem intr-un vas,adaugam sare,piper,kechup,amestecam bine si lasam deoparte minimum  30 de min. Intr-o punga punem faina,puiul si tinand de gura pungii...Citeste continuarea

Croissante

Postat de: diaconta in Dulciuri

Intreaga procedura va dura destul de mult,asa ca trebuie sa va inarmati cu multa  rabdare.Dar cred ca gandul la rezultatul delicios e un motiv destul de bun. Faina cernuta o amestecam cu...Citeste continuarea

Creveti pane

Postat de: mamaieelena in Fructe de mare

Am decorticat si spalat bine crevetii am sarat si piperat si am dat deoparte pana am pregatit bechamelul .Intr-un bol am pus oul cu un praf de sare si am batut bine cu telul am adaugat si faina...Citeste continuarea

CHEC EXOTIC GLAZURAT CU DULCE DE...

Postat de: kamy in Dulciuri

   Batem bine albusurile.    Mixam bine zaharul, zaharul vanilat cu galbenusurile si un pic de sare, adaugam putin cate putin, uleiul, punem faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Coaste de porc dulci picante

Postat de: diaconta in Porc

Coastele se condimenteaza cu sare si piper.Din celelalte ingrediente se face un amestec.Ceapa se taie marunt si usturoiul se zdrobeste putin.Coastele impreuna cu amestecul se pun intr-o punga de...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron amestecam toate ingredientele, apoi formam mici bilute pe care le asezam intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt. Dam la cuptor pana se rumenesc putin; daca...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu ciocolata

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Am pus faina in vasul in care se framanta.Am topit untul in lapte si am adaugat in el cat era caldut zaharul si drojdia.Dupa ce se dizolva drojdia se toarna laptele peste faina.Se pune un ou si...Citeste continuarea

Chocolate Oblivion...reteta mea cu...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se incinge cuptorul la 180 de grade si se ia o tava maricica (de Jena am avut eu) care se tapeteaza cu o folie de prospetime( cling film) sau cu foaie pergament( am pus eu). Se mai ia o tava si...Citeste continuarea

Cascaval pane cu salata

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

 Punem cele doua bucati de cascaval pane la prajit,se lasa pe fiecare parte cate 2-3 min pana se rumeneste si se vede cascavalul.Se scot pe un servet si se lasa putin sa absoarba uleiul in...Citeste continuarea

Creveti cu garnitura de cartofi si...

Postat de: pusikmea in Fructe de mare

  Scoatem crevetii sa se dezghete ( aici nu stiu daca am facut bine, am citit pe undeva ca cei decorticati nu trebuie sa stea mai mult de 15 minute afara, dar asta dupa ce ii aveam afara...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu coaja de...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Mixam albusurile spuma. Punem apoi zaharul si le frecam pana ce acesta se topeste. Adaugam uleiul , laptele si le incorporam. Bicarbonatul si praful de copt le stingem cu putina zeama de...Citeste continuarea

Curcan cu ceapă şi sos cu piure

Postat de: madi_marin in Curcan

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în puţin ulei. Se rumeneşte frumos, apoi se adaugă bucăţelele de carne presărate cu sare şi piper. Se pune apă caldă cât să o...Citeste continuarea

Cotlet cu ceapa caramelizata si...

Postat de: alldaycooking in Mancaruri cu carne

Am amestecat condimentele si le-am presarat peste cotletele de porc. Intentionam sa fac cotletele la cuptor, dar in criza de timp am decis sa le prajesc in foarte putin ulei de masline. Am rumenit...Citeste continuarea

Chiftelute cu garnitura de orez

Postat de: nadiuta123 in Mancaruri cu carne

Se incalzeste cuptorul.Tava de la aragaz se unge cu un pic de ulei. Intr-o craticioara se pune apa un pic sarata la fiert. Dupa ce a dat in clocot se adauga orezul sa fiarba. Separat...Citeste continuarea

Coltunasi

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Se face aluatul amestecand intr-un bol, faina, ouale, sarea si apa calduta si framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Pt umplutura, amestecam branza, ouale si zaharul vanilat...Citeste continuarea

Ciorbita de pui

Postat de: mon in Supe/Ciorbe

Morcovii si patrunjelul se taie cubulete apoi se calesc in putin ulei. Adaugam apa,ceapa tocata marunt si lasam sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba  punem puiul,  sare si lasam la...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

  Ciupercile se curăţă si se spală bine cu apă rece.  Coditele le rupem si le tocam marunt.    Tocam ceapa si morcovul, le calim in 2 linguri cu unt, apoi adaugam si...Citeste continuarea

Crap prajit cu lamaie

Postat de: medioto59 in Peste

Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant Facem un sos din ulei de masline, zeama de lamaie, oregano, sare si piper si turnam peste bucatile de peste. Dam la...Citeste continuarea

Ciocolata calda

Postat de: Giorgia_gio in Bauturi

Ingredientele uscate se omogenizeaza bine, adaugam in compozitie pe rand cate o lingura de lapte pana obtinem un fel de pasta, apoi turnam tot laptele. Punem la fiert 5 minute la foc mic pana se...Citeste continuarea

Cuib din paste cu nucă şi gem

Postat de: botcrina in Paste

Pregătim pastele, le fierbem apoi le scurgem şi le lăsăm la răcit. Când s-au răcit, luăm un bol şi începem să aranjăm un rând de paste iar peste ele un rând de...Citeste continuarea

Chiftele cu sos

Postat de: kukibella in Vita

Cartofii se fierb ın apa cu sare aprox.15 min.; se curata şi dupa ce s-au racit se dau prin razatoare. Usturoiul se piseaza marunt. Verdeata se toaca. Ceapa se da prin razatoare şi se scurge....Citeste continuarea

Ciorbita cu pulpa de porc

Postat de: Ina in Ciorbe

Pulpa de porc se taie cubulete, pe care le dam un 2-3 clocote  in apa cu putina sare. Scurgem apa si clatim bucatile de carne de eventuala spuma ramas Tocam legumele proaspete si le...Citeste continuarea

Clatite cu nutella si frisca by...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Punem intr-un  vas faina, iar in mijlocul acesteia galbenusurile, sarea, zaharul, apa minerala si laptele si mixam  timp de 2-3  minute. Se adauga si untul  si mixam  in...Citeste continuarea

Cus-cus cu pipote si suc de rosii

Postat de: Ina in Paste

   Tocam legumele si le calim usor ,la foc mic, in 3 linguri cu ulei sau 50 g unt. Adaugam pipotele si sucul de rosii, apoi sare sare si piper, dupa gust.    Intr-o alta...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: MyCookingLife in Dulciuri

Se bat ouale cu sarea si zaharul. Se adauga laptele si apoi faina, in ploaie, ca sa nu se faca cocoloase. Se coc foile de clatite intr-o tigaie unsa cu putin ulei. Se umplu cu gem si se servesc...Citeste continuarea

Cartofi cu branza la cuptor

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in coaja. Cand intra furculita in ei sunt gata (30 minute) si se lasa la racit. Branza se rade pe razatoarea mare. Smantana se amesteca bine cu ouale. Cartofii se...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu ciolan

Postat de: miremirc in Ciorbe

Punem fasolea in apa rece de seara pana dimineata, apoi o punem pe foc pana da un clocot; aruncam apa si repetam inca o data . Punem fasolea din nou in apa sa fiarba . Sare nu mai este nevoie ,...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: marinicayou10 in Ciorbe

In primul rand punem oala cu apa pe foc. Intre timp curatam si spalam legumele, pe care le vom da pe razatoare si le vom toca si le adaugam in oala. Cat fierb legumele pregatim carnea. Eu am luat...Citeste continuarea

Costita de vitel cu cartofi la cuptor

Postat de: Mariuka in Vita

Costita se spala si se portioneaza, dupa care se aseaza intr-o tava mare de aragaz. Se asezoneaza cu sare, piper si cimpru. Se pun foile de dafin si sucul de rosii si se mai adauga apa cat este...Citeste continuarea

Creme Brulee (Crema de zahar ars)

Postat de: MyCookingLife in Prajituri

Se caramelizeaza 150 g zahar in forme, amestecand mereu pana se topeste zaharul. Apoi, se misca circular forma, pentru a intinde zaharul caramelizat pe peretii cratitei. Se raceste complet - pana...Citeste continuarea

Crema de caramel sarat

Postat de: miha in Dulciuri

De o bucata de vreme am dat in pofta caramelului. :)) Nu conteaza cu ce sau in ce, orice combinatie este binevenita. Astfel ca atunci cand am vazut "ulcelele" Mihaelei nu m-am gandit...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu smantana...

Postat de: nadiuta123 in Ciorbe

Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare. Puiul spalat si curatat asa intreg se pune la fiert la foc potrivit impreuna cu ceapa intreaga, cartofii in 4, morcovul taiat si el in 2-3 bucati,...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: nadiuta123 in Ciorbe

Intr-o oala se pune apa la foc sa fiarba adaugand un praf de sare. Se curata legumele si se taie marunt si se adauga sa fiarba. Carnea tocata se pregateste cu ceapa, orez, sare si piper si un ou....Citeste continuarea

Cornulete cu rahat asortat (fara...

Postat de: dakris in Dulciuri

* Peste untul topit se adauga zaharul si laptele si se amesteca. * Drojdia se dizolva in putina apa calduta si 1 lingurita zahar. * Peste faina se adauga: 1 ou (batut in prealabil intr-un...Citeste continuarea

Ciorba de varza acra cu carnati...

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Carnatii se taie rondele si se prajesc in 3 linguri ulei. Cand sunt gata se scot pe o farfurie alaturi. Zarzavatul se curata si se toaca ca pentru ciorba. Orezul se spala si se lasa in apa...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: Camy_gby in Dulciuri

Apa se fierbe impreuna cu zaharul pana devine ca un sirop, aproximativ 10 minute. Dupa ce a fiert siropul, se ia de pe foc si se adauga untul, galbenusurile si cacao. Se amesteca bine. Laptele...Citeste continuarea

Cupcakes cu dulce de leche

Postat de: Criss in Prajituri

Cred ca e cea mai simpla metoda de a face briose. De cand am descoperit (Gaby_d e sursa de inspiratie pentru reteta de baza a acestor briose) o folosesc mereu.Se pun toate ingredientele intr-un...Citeste continuarea

Crema de branza cu nuci

Postat de: radu_popovici in Aperitive / Garnituri

 Se incinge cuptorul la 180 °C (gradatia Mediu). Se asterne pe o tava de copt o foaie de hartie de pergament. Peste ea se asaza miejii de nuca. Se coc 5-10 minute, sau pana ce sunt...Citeste continuarea

Covrigei cu susan

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Lasam margarina la temperatura camerei cu cateva ore inainte. Incalzim laptele in care punem la inmuiat drojdia.Batem albusurile cu un praf de sare. Cernem faina intr-un vas mai mare si...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu ciocolata

Postat de: Retetegg in Prajituri

Am pus faina in bol si am facut o adancitura in mijloc. In adancitura am pus osanza, coaja de lamaie si portocala si le- am amestecat bine cu faina. Intr-un alt bol am pus apa calduta...Citeste continuarea

Crenvurşti in aluat de foietaj

Postat de: Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri

Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete. Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime. Crenvurştii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid...Citeste continuarea

Ciorba de naut (ρεβιθια)

Postat de: nadiuta123 in Ciorbe

Nautul pus de seara in apa calda si sarata pentru a se umfla. Se pune la fiert apa impreuna cu nautul spalat bine, ceapa tocata nu foarte marunta, morcovii rondele. Se sareaza si se pipereaza....Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: Criss in Ciorbe

Din nou am vrut sa fie ciorba mai dietetica astfel ca nu am calit legumele.  Ceapa tocata marunt, gogosarul cubulete se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba, se adauga...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: vickyduta in Ciorbe

Se pune puiul la fiert intr-o oala mai mare avand grija sa luam spuma formata mereu, eu l-am transat sa fiarba mai repede. Am adaugat peste si telina, pastarnacul si morcovi dati pe razatoare,...Citeste continuarea

Copanele cu mazare si cartofi

Postat de: Onesta in Pui

Am curatat , spalat condimentat si piperat copanelele si le-am lasat deoparte ptr a ma ocupa de legume . Ceapa am taiat-o solzisori si-am dat-o la calit in uleiul in care am parpolit cateva...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu cartofi crocanti

Postat de: Sidy in Porc

Taiem ceafa de porc in fasii de 3 cm grosime si le punem intr-o tava unde le condimentam bine pe ambele parti.Nu batem feliile de ceafa. Se lasa circa 30 min la rece.  Punem gratarul la...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu rahat

Postat de: mon in Dulciuri

Faina cu untura se amesteca bine pana ce devine sfaramicios. Adaugam smantana amestecata cu drojdia, ouale, sarea si zaharul vanilat. Framantam bine si impartim aluatul in patru, intindem foi...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Postat de: Dya in Ciorbe

Punem fasolea la fiert, avand grija ca dupa 20 de minute de clocotit sa inlocuim apa in care fierbe cu apa proaspata (fierbinte), dupa care adaugam ciolanul de porc spalat bine in prealabil....Citeste continuarea

Ciorba alba de pui

Postat de: MyFancyCake in Ciorbe

Curatam zarzavatul si il punem la fiert impreuna cu cateva fire de leustean. Cand legumele sunt fierte pe jumatate adaugam puiul si sarea. Cand sunt fierte legumele si carnea strecuram...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Ciolanul afumat se spala putin cu apa rece si se pune la fiert pana cand se indeparteaza carnea de pe os. Fasolea se lasa in apa rece peste noapte. O dam in clocot in 3 ape. Ceapa se da pe...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]