Cotlet de miel cu ciuperci...
Postat de: madi_marin in Mancaruri cu carneSe spală carnea şi se şterge. Se pune în caserola de marinare FoodSaver , se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă...Citeste continuarea
Coastă de miel la cuptor...
Postat de: madi_marin in OaieCarnea o spălăm şi o ştergem cu şervete de hârtie. O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale, apoi o punem în caserolă alături de ceapa tocată, usturoiul tocat,...Citeste continuarea
Cheescake cu portocale
Postat de: Ela68 in Dulciuri1. Biscuitii se faramiteaza intr-un blender si se amesteca cu untul topit si racit. Se tapeteaza cu hartie de copt o forma cu fund detasabil cu diametrul de 20 cm, se toarna amestecul si se...Citeste continuarea
Chec bicolor
Postat de: ctlina in DulciuriSe incalzeste cuptorul la 180 ° C. Intr-un bol se bat ouale, se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc. Puneți iaurtul, untul moale și amestecati bine. Se adauga...Citeste continuarea
Ciorba de burta la multicooker
Postat de: gurita_ta2005 in CiorbeBurta se curata de pielite si se pune in vasul de la Multicooker, impreuna cu osul de vita la functia Boil pentru circa 2.5 -3 ore,intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se pune...Citeste continuarea
Cartofi cu broccoli si rosii
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriCartofii se curata de coaja si se taie in felii mai groase si ii punem la fiert pentru 10 minute. Broccoli se spala bine si se rupe in buchetele mici. Ceapa o tocam marunt si o punem la...Citeste continuarea
Covrig umplut cu oua de prepelita
Postat de: Satisfyyourcravings in SandvisuriSe taie bagelul longitudinal in 2. Se incalezeste 1 lingurita de unt intr-o tigaie, la foc mediu spre mic. Se adauga o jumatate de bagel, cu partea expusa in jos. Se prajeste 1 minut. Se...Citeste continuarea
Ciorba din carne de miel marinata...
Postat de: CulinaryRainbow in OaieMODUL DE PREPARARE AL MARINADEI Am pregătit marinada direct în caserola de vidare. Am amestecat uleiul împreună cu ceapa și condimentele apoi am adăugat coastele de miel pe care...Citeste continuarea
Coaste de miel la cuptor pregatite...
Postat de: gaby_d in OaiePregateste coastele de miel, aparatul de vidat Food Saver si caserola pentru marinare Food Saver . Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru marinare cu exceptia mierii. Unge cu...Citeste continuarea
Clatite umplute cu gem rapid de...
Postat de: Satisfyyourcravings in DulciuriSe amesteca toate ingrediente pentru clatite, folosind un tel. Se lasa la frigider 30 de minute. Intre timp, se adauga toate ingredientele pentru gem intr- cratita, la...Citeste continuarea
Cartof dulce umplut cu branza de...
Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legumeSe taie cartoful longitudinal in 2 si se gateste in cuptorul preincalzit la 200 de grade 30-40 de minute. Se incalzeste untul intr-o cratita la foc mediu, pana prinde o culoare bruna,...Citeste continuarea
Clatite cu crema de branza aerata...
Postat de: Satisfyyourcravings in DulciuriSe amesteca toate ingrediente pentru clatite, folosind un tel. Se lasa la frigider 30 de minute. Intre timp, se amesteca crema de branza si smantana rece intr-un bol si se mixeaza pana...Citeste continuarea
Costita de miel cu legume la gratar...
Postat de: merisor67 in OaieMai intai curatam carnea, o pudram cu condimente si sare si o asezam in caserola pentru vidare. Curatam si taiem cateii de usturoi in rondele si ii adaugam in caserola, apoi completam cu vin...Citeste continuarea
Ciorba de porc cu bors
Postat de: AndrutzaP in CiorbeCarnea, taiata cubulete, se da un clocot, suficient cat sa se spumeze. Spalati apoi carnea si puneti-o in oala la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta (cam 1 ora) adaugati legumele tocate...Citeste continuarea
Cartofi frantuzesti cu branza...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii. Se fierb 3 oua tari. Se decojesc si se taie felii. Se taie ceapa julienne si se prajeste in putin ulei, la foc mic, 15...Citeste continuarea
Ciuperci umplute
Postat de: DeliciidelaM in Aperitive / GarnituriMai intai spalam ciupercile . Rumenim pieptul de pui taiat in bucatele foarte mici asezonat cu sare si piper. Umplem ciupercile cu piept de pui si acoperim cu cascaval Le bagam la cuptor pentru...Citeste continuarea
Ciorba de scarita afumata
Postat de: AndrutzaP in CiorbeSpalati scaricica si puneti-o la fiert in oala sub presiune. Daca nu aveti, o puneti la fiert intr-o oala normala, numai ca va dura mai mult. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei....Citeste continuarea
Chiftelute vegetariene cu spanac si...
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriSpanacul se fierbe intr-o cana de apa fix 3 minute, se scurge bine intr-o sita, se toaca. Quinoa se spala in cateva ape intr-o sita, se fierbe in doua cani pline cu apa timp de zece minute la...Citeste continuarea
Carne de vitel la cuptor
Postat de: Constelatialeu in VitaCarnea de vitel o taiem cubulete mici, asezam tigaia wok pe aragaz si adaugam ulei, nu foarte mult, dupa ce s-a incins punem cubulete de carne si le lasam cca 15 min, pana isi schimba culoarea,...Citeste continuarea
Ciorba de cocos cu taietei de casa
Postat de: eumimi in CiorbeMai intai punem carnea de cocos la fiert pentru 20-25 de minute. Adaugam ceapa si morcovul tocate dupa preferinta si lasam in continuare la fiert pentru inca 30 de minute. Adaugam pasta de...Citeste continuarea
Carne de porc cu piure la cuptor
Postat de: AndrutzaP in PorcEu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai...Citeste continuarea
Cornulete cu rahat
Postat de: cristinutanicolita in DulciuriSe da drumul la cuptor. Rahatul se taie. Aluatul, dezghetat in prealbil, se intinde si se taie patrate,se pune rahatul si se ruleaza. Se coc la foc mediu pana se rumenesc frumos. Se...Citeste continuarea
Cartofi inabusiti
Postat de: AdrianUdrea in Mancaruri de postSe curata carofii, se spala si se taie in doua sau in patru, in functie de marimea lor. Se ung cartofii cu uleiul de masline, se presara peste ei sare si piper si se aseaza in vasul crock...Citeste continuarea
Chec aperitiv cu dovlecei si ciuperci
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriCiupercile se curata de coaja de deasupra, se spala bine si se taie feliute. Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem cubulete,ceapa o tocam marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare....Citeste continuarea
Cartofi cu branza si carnati la cuptor
Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carneCartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute. Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii. Intr-un...Citeste continuarea
Chec din albusuri cu nuci, rahat si...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in DulciuriAm mixat albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare, apoi iaurtul amestecand usor, treptat faina...Citeste continuarea
Chec delicios cu lamaie si glazura...
Postat de: RuxyRux in DulciuriAcum ce sa va spun despre numarul de portii...ies atatea cat va lasa inima sa taiati :)))...si sa dati ! :))))) Pregatim intai si cantarim toate ingredientele. Cernem faina, radem coaja...Citeste continuarea
Cotlet de porc cu cascaval
Postat de: MotanLaOale in PorcCotletele de porc se fasoneaza, se spala si se usuca cu un prosop absorbant. Se presara cu boia, sare, piper pe ambele parti. Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins, 5 minute pe fiecare...Citeste continuarea
Clatite pufoase reteta cu iaurt si...
Postat de: Dea_Dea in DulciuriClatite pufoase reteta Punem faina, praful de copt, sarea, zaharul si oul intr-un bol. Amestecam si adaugam iaurtul, apoi treptat adaugam cate un pic de lapte pana obtinem un aluat potrivit,...Citeste continuarea
Clatite cu banane
Postat de: MotanLaOale in DulciuriPana sa adun toate ingredientele a "disparut" o banana asa ca am fost nevoit sa fac reteta jumatate. Bananele se decojesc si se mixeaza cu zeama de lamaie. Se mixeaza ouale cu un...Citeste continuarea
Ciuperci si spanac in sos de rosii
Postat de: katty in Mancaruri de postTrecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, apoi le taiem felii subtiri. Curatam ceapa si o tocam fin. In uleiul incins putem ceapa. Cand ceapa a devenit translucida adaugam ciupercile...Citeste continuarea
Couscous cu amestec de fructe
Postat de: katty in DulciuriIntr-o craticioara punem apa, melasa, zaharul si batonul de scortisoara. Lasam sa dea 2-3 clocote si zaharul si melasa sa se topeasca. Dam craticioara jos, punem coaja de portocala, fructele si...Citeste continuarea
Cosulete din foietaj cu oua si carnati
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriLasam foaia de aluat sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi o portionam in patru parti egale. In patru forme de minitarte, tapetate cu hârtiuțe de brioșe, așezăm aluatul de...Citeste continuarea
Chiftelute din piept de curcan in...
Postat de: Monica1997 in CurcanPregatire chiftelute: Pasul1 : Carnea tocata se pune intr-un bol . Pasul2: Separat intr-un vas batem ouale cu un praf de sare,cu faina si le adaugam peste carne. Pasul3: Amestecam...Citeste continuarea
Cannelloni cu sos bechamel
Postat de: eumimi in PorcFoile de cannelloni se pun in apa fiarta si se lasa conform instructiunilor ( eu le-am lasat cam 10 minute pe fiecare). Se prepara compozitia de carne : 1 capa si 1-2 graunti de usturoi taiate...Citeste continuarea
Ciocanele in sos de mustar
Postat de: eumimi in PuiSe amesteca mustarul cu apa si apoi adaugam ardeiul boia( eu am folosit dulce), piper si sare. Ardei boia am pus cam o jumatate de lingurita. Am dat ciocanelele prin amestecul de mustar cu...Citeste continuarea
Crema de zahar ars cu nuca si stafide
Postat de: Constelatialeu in DulciuriMai intai ne pregatim ingredientele, sa le avem la indemana. Intr-o craticioara punem 8 linguri d ezar si il punem pe foc sa se caramelizeze, grija mare sa nu-l ardem ca devine amar. Eu am folosit...Citeste continuarea
Cozonac evantai cu mere
Postat de: momo121 in DulciuriPrima data facem alautul: Drojdia o dizolvam intr-o lingurita de zahar si cand a devenit o pasta o rasturnam in bolul in care am pus faina, lasam 10 minute...Citeste continuarea
Coaste de porc la cuptor
Postat de: momo121 in PorcSpalam coastele cu apa rece si le stergem cu servetele de bucatarie, apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei....Citeste continuarea
Carne de porc in vasul roman cu...
Postat de: sebirizescu in PorcFeliile de carne se condimenteaza pe ambele parti,se pun in vasul roman se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu apa. Se pune capacul peste vasul roman si se da la cuptor pentru 30...Citeste continuarea
Chiftele din carne de pui
Postat de: MotanLaOale in PuiPainea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine. Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu ochiurile cele mai mici. Mararul se toaca marunt. Usturoiul se piseaza. Intr-un castron se...Citeste continuarea
Ciorba de post cu cartofi si vegetale
Postat de: simona72 in CiorbeSe pune uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa verde taiata rondele si morcovul taiat si el de asemenea tot rondele. Lasam la calit 2-3 minute. Adaugam apa fierbinte si lasam sa fiarba 10...Citeste continuarea
Chiftelute de cartofi si avocado
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriNe iese papa bun pentru 5 persoane! Se curata avocado si se amesteca cu cartofii, se zdrobesc cu telul de piure, se adauga pe rand, laptele, branzeturile, ouale, pesmetul, turmericul, sare dupa...Citeste continuarea
Chifle graham
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PiineMai intai pregatim maiaua din drojdie, o ligurita de zahar, doua linguri de faina si putina apa calduta. Amestecam bine si lasam sa creasca. Intr-un vas punem faina graham si faina alba, le...Citeste continuarea
Ciorba de miel reteta
Postat de: mihaelar63 in Supe/CiorbeCapul de miel; se spala bine si se pune la fiert 3apa [ sa-l acopere bine ] . Se aduga ,otet , foi dafin si boabe de piper . Fierbeti bine capul de miel tim de o ora .Din cand...Citeste continuarea
Chec cu citrice
Postat de: AndrutzaP in PrajituriPreincalzitit cuptorul la 180 grade celsius. Cele 2 tavi de chec tapetati-le cu hartie de copt. Untul la temperatura camerei, se mixeaza cu 200 grame zahar si cu zaharul vanilat....Citeste continuarea
Chec aperitiv
Postat de: AndrutzaP in Aperitive / GarnituriPregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade. Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un...Citeste continuarea
Chec aperitiv cu verdeturi, spuma...
Postat de: privatelaura in Aperitive / GarnituriSe pregateste o forma de copt, pentru chec, dar mai mica. Daca aveti o forma de chec mai mare, recomandat ar fi sa dublati cantitatile. Se tapeteaza cu hartie de copt, astfel se va scoate mai usor...Citeste continuarea
Cartofi taranesti cu garnitura de...
Postat de: Monica1997 in Mancaruri de postPregatire cartofi: Pasul 1; Curatam cartofii, ii spalam si-i punem la fiert in apa cu sare. Pasul 2: Curatam ceapa si morcovul, ceapa o tocam marunt, morcovul il dam pe razatoarea cu orifici...Citeste continuarea
Chiftelute din piept de curcan
Postat de: Monica1997 in CurcanPasul1 : Carnea tocata se pune intr-un bol. Pasul2; Separat intr-un vas batem ouale cu un praf de sare,cu faina si le adaugam peste carne. Pasul3; Amestecam carnea cu ouale batute,adaugam...Citeste continuarea