A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de loboda rosie - Reteta video

Postat de: Bucataras in Ciorbe

Toaca marunt morcovii, pastarnacul si telina, iar ceapa verde rondele. Pune uleiul la incins intr-o oala, apoi adauga legumele si lasa-le sa se inmoaie bine. Adauga 2 litri de apa...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

Faina, apa, zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat se mixeaza. Apoi se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaua.  Intr-o forma de copt tapetata cu hartie...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde si dovlecei...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Curațăm și spălăm legumele, le tocăm în cuburi și le adăugăm în vasul aparatului de gătit la temperaturi reduse Crock-Pot . Adăugăm peste ele apă clocotită în...Citeste continuarea

Costita picanta marinata in cidru -...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Bucatile de costita se spala si se pun intr-o tava. Sarati si condimentati . Amestecati ingredientele pentru marinata. Cu sosul format masati bine bucatile de carne ....Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: danadanutza23 in Supe/Ciorbe

PUNEM BURTA SI CARNEA LA FIERT IN 3 L DE APA MAI PUNEM SARE PIPER FOI DE DAFIN SI O LINGURITA DE OTET. MORCOVUL,TELINA,PATRUNJELUL SI ARDEI EU IAM BAGAT IN ROBOT SI I-AM MARUNTIT, INTR-O TIGAIE AM...Citeste continuarea

Ciorba de fasole rosie la slow...

Postat de: privatelaura in Slow Cooker

Pregatim aparatul Crock-Pot si il conectam la sursa de curent. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Procedam la fel cu rosia. In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot 4,7 L , turnam...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu gem de gutui

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Cernem faina si o amestecam cu sarea si drojdia uscata. Laptele il punem intr-o craticioara,adaugam mierea si untul si il incalzim pana putem sa tinem degetul in el. Ouale le batem putin....Citeste continuarea

Copanele cu bambus la cuptor

Postat de: TAB1TA in Pui

Mai intai se pregateste carnea. Se decongeleaza, se spala si se freaca cu sare si piper, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent.  Se adauga apoi bambusul scurs de apa, apoi morcovii...Citeste continuarea

Cozonac pufos cu mac

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

       Intr-un castron am amestecat apa calda cu o lingurita de zahar si drojdiuta. Turnam intr-un bol laptele,1 ou,150 gr zahar, praful de sare,coaja rasa de...Citeste continuarea

Chiftelute de somon la cuptor

Postat de: Geanina87 in Somon

Se scot oasele din bucata de peste (eu nu am gasit decat 4 :D  ) si fierbem somonul in apa cu sare vreo 5 minute, apoi il scoatem si il taiem marunt, adaugam usturoiul pisat, oul, faina,...Citeste continuarea

Creier cu ou

Postat de: mihaelar63 in Porc

Creierul de porc se curata de  membrana [ pelita ] transparenta imbibata eventual in sange, cu grija . Se pune la inmuiat in apa rece in frigider cateva ore. Din cand in cand se...Citeste continuarea

Ciorba de stevie

Postat de: Nadyne in Ciorbe

 Rupem stevia de pe nervuri, o spalam foarte bine, o oparim si o lasam deoparte. Zarzavatul se curata, se spala si se toaca, ceapa marunt, ardeiul fasiute, morcovul, pastarnacul si telina se...Citeste continuarea

Cartofi cu bacon, cascaval si...

Postat de: Adrian2016 in Aperitive / Garnituri

       Cartofii trebuie curatati si fierti in apa cu sare. Legumele se spala si taie cubulete. Baconul, salamul, cascavalul si branza le taiem cubulete sau felii....Citeste continuarea

Ciorba padurarului (de post)

Postat de: Ksenya in Mancaruri de post

Morcovul si patrunjelul il punem la fiert cu putina sare. Urzicile si grausorul   le oparim 2 minute in apa cu putina sare, scoatem si dam deoparte la racit. Intr-o tigaie, adaugam uleiul,...Citeste continuarea

Ciolan de porc cu legume

Postat de: eumimi in Porc

Se dezoseaza ciolanul de porc mai intai. Se taie ceapa, ardeiul, morcovul se da pe razatoare. Intr-o cratita punem ceapa, ardeiul, morcovul, rosiile cherry,cartofii taiati cuburi si usturoiul...Citeste continuarea

Ciorba de linte

Postat de: Anett in Ciorbe

Se spala lintea de cateva ori, apoi se lasa cateva ore ca sa se inmoaie, de preferat peste noapte. Intre timp curatam morcovii, patrunjelul, ceapa si usturoiul. Le taiem in cubulete impreuna cu...Citeste continuarea

Conopida gratinata cu curry si...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Rupeti conopida in buchetele, o clatiti un pic si o puneti cateva minute in apa rece cu otet. Otetul va actiona si va omora insectele ascunse in buchetele de conopida. O puteti gati la aburi...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu taietei de casa

Postat de: Jymy in Ciorbe

Fierbem tacamurile de pui (adunand spuma formata, ori de cate ori este necesar). Adaugam legumele tocate si le fierbem cam 20 de minute. Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de...Citeste continuarea

Ciorba dulce-picanta cu ardei copt...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Curățăm legumele, le tocăm în cuburi și le punem în vasul aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital . Adăugăm și mazarea congelată și orezul, apoi completăm cu apă...Citeste continuarea

Cookies cu fulgi de ovaz si fructe...

Postat de: Dya in Mancaruri de post

Se paseaza bananele cu o furculita, se adauga fulgii de ovaz si fructele de padure. Se amesteca pentru incorporarea completa si cu ajutorul unei lingurite se formeaza bilute. Se aduga si...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor in crusta din...

Postat de: Valclaudia in Porc

Preincalzim cuptorul la 220 grade. Feliile de paine neagra se trec sub jet de apa rece, apoi le stoarcem bine zdrobim painea intr-un castron incapator. Adaugam carnea de porc tocata, ouale,...Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de: eumimi in Mancaruri de post

Se taie ceapa  si ardeii julien. Se pun la prajit in ulei incins si se lasa pe foc pana cand incep sa se rumeneasca. Cartofii taiati cuburi se pun la fiert. Aveti grija sa nu fiarba...Citeste continuarea

Ciorba de post cu varzute de Bruxelles

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Ceapa  si ardeii se curata, se spala si se taie bucatele. Se pun la sotat in ulei la foc mic. Adaugam prazul taiat rondele, apoi legumele pentru ciorba din borcan. Punem apa in oala...Citeste continuarea

Ciocanele la cuptor pe pat de...

Postat de: Valclaudia in Pui

Preincalzim cuptorul la 200 grade. Spalam ciocanelele sub jet de apa, apoi le tamponam cu servetele absorbante de bucatarie pentru a le sterge de apa. Ungem fiecare ciocanel cu ulei de...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu zeama de varza...

Postat de: Moni_alex in Supe/Ciorbe

Am curatat legumele si le-am spalat. Am taiat marunt ceapa, morcovii, telina, radacina de patrunjel si de pastarnac le-am taiat bucatele mici.  Am pus uleiul in oala in care facem...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos chinezesc si...

Postat de: reisnaor_2006 in Porc

        Cotletul de porc l-am condimentat pe ambele parti si l-am asezat intr-un vas de yena.Am pus peste carne vinul si uleiul de masline si am dat vasul la...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata, bezea...

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru crusta: se rup biscuitii cu mana si se pun in vasul robotului de bucatarie. Se maruntesc bine biscuitiii. Se adauga untul topit si racit, zaharul, cacaoa, se porneste robotul si in cateva...Citeste continuarea

Crema de zahar ars cu portocala

Postat de: Monica1997 in Dulciuri

Intr-o tava / cratita se caramelizeaza cana de zahar si se intinde apoi uniform caramelul obtinut pe tot fundul si pe peretii recipientului, se lasa sa se intareasca. Se bat ouale cu zaharul...Citeste continuarea

Cornulete cu mac

Postat de: eumimi in Prajituri

1.Se topeste  margarina cu zaharul intr-o cratita, la foc mic . Dupa ce s-a topit untul, se ia de pe foc si se amesteca bine. 2. Se amesteca bine ouale cu drojdia intr-un castron. 3.Se...Citeste continuarea

Chiftele din dovleac copt cu salvie...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se amesteca dovleacul sfaramat cu o furculita, cu faina, oul, branza Cottage, sare si piper.  Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaia antiaderenta, la foc mediu si se aseaza compozitie...Citeste continuarea

Cartofi aurii cu usturoi si marar

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se ia o foaie de copt si se pune pe tava de cuptor. Foaia se unge cu ulei, se asaza cartofii taiati felii mai grosute, se ung cu ulei( mai multicel) , se pudreaza cu sare, piper alb, turmeric,...Citeste continuarea

Chiftelute din somon

Postat de: timea in Somon

Fierbem cartoful spalat in coaja si morcovul curatat, il fierbem separat. Indepartam pielea de pe fileul de somon si prajim somonul pe ambele parti intr-o tigaie incinsa. Presaram doar un pic...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu legume

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Bucatiile de pui se pun in oala de ciorba,acoperite cu apa si se lasa la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu morcovul taiat rondele,dupa care se pun in oala de ciorba....Citeste continuarea

Cornuri Godina cu nuca si dulceata...

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

       Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Mierea si untul le dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem...Citeste continuarea

Ciocolata in foietaj

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Intindem foaia de aluat decongelata. Asezam o ciocolata peste foaia de aluat astfel incat in lateralele ciocolatei sa ramana aluat cat are latimea ciocolata.Taiem lateralele de aluat fasii si le...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu rulouri de...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare.Am adaugat apoi iaurtul amestecand usor,...Citeste continuarea

Clatite cu banane

Postat de: CozonaculDolofan in Dulciuri

Pentru inceput topim untul si peste el adaugam cana de lapte. Punem deoparte compozitia, pentru cateva minute, cat sa nu fie fierbinte, doar calda. Intr-un bol cernem faina, iar peste presaram...Citeste continuarea

Conopida pane

Postat de: vasy16 in Mancaruri de legume

Se pune o cratita cu apa la fiert cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei. Se desface conopida in buchetele si se spala bine. Se pune in cratita cu apa la fiert si din momentul cand...Citeste continuarea

Covridog

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si le amestecam cu  o lingura. Apa minerala, calduta sa fie, o turnam treptat si framantam. La final punem uleiul de...Citeste continuarea

Cartofi crocanti

Postat de: Meea in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam cartofii. Taiem cartofii in feliute cat de subtiri posibile!Amestecam feliile de cartofi cu untul topit si condimentele.    Ungem tava pentru briose cu unt sau...Citeste continuarea

Choux a la creme facute acasa

Postat de: eumimi in Prajituri

Se pune apa cu uleiul pe foc, iar cand  clocoteste se adauga faina toata odata si se amesteca bine. Se ia compozitia de pe foc si se adauga ouale unul cate unul, pe rand, si se amesteca...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu zeama de varza

Postat de: vasy16 in Supe/Ciorbe

Se spala fasolea cu o seara inainte si se lasa la umflat in apa calie. Se pune fasolea la fiert iar dupa ce da in clocot se lasa cateva minute sa fiarba si se schimba apa punand...Citeste continuarea

Crutoane cu usturoi negru

Postat de: Ela68 in Vegan / Raw vegan

Am pasat cu fruculita trei catei usturoi negru si patru catei din cel alb, clasic, dat prin presa. Putina sare desupra si inmultit cu putin ulei, Cu acest sos stropim crutoanele abia scoase din...Citeste continuarea

Chec Godina cu banane

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Dam drumul la cuptor.  Într-o cratiță punem zaharul cu apa, le punem la foc mediu și amestecam continuu pana se topește zaharul. Adăugăm esența de rom și lăsăm siropul sa...Citeste continuarea

Costita de porc cu sos de rosii

Postat de: Monica1997 in Porc

Taiem costitele bucati si le punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cam 10 minute. Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt,...Citeste continuarea

Checul Godina

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pentru cateva minute. Se adauga zaharul,esentele,coaja de lamaie. Treptat se pune faina amestecata cu praful de copt,uleiul,macul si merisoarele....Citeste continuarea

Chifle pentru burgeri

Postat de: gurita_ta2005 in Piine

Intr-un bol se amesteca circa 100 g faina cu drojdia si apa calda si se lasa deoparte 10-15 minute pana cand drojdia devine activa. Dupa cele 15 minute se amesteca restul de faina, zaharul,...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu cartofi acrita cu...

Postat de: Pungasa_Rogue in Ciorbe

Se pun oasele de porc portionate si spalate intr-o oala cu apa, la fiert.  Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie bucati mari. Tija de apio se spala si se taie bucati mari....Citeste continuarea

Clatite inimioara cu branza de vaci

Postat de: Adrian2016 in Dulciuri

      Branza o mixam impreuna cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Laptele impreuna cu restul esentelor le mixam impreuna cu branza, incorporam faina amestecata cu praful...Citeste continuarea

Chec cu nuca

Postat de: Meea in Dulciuri

        Batem spuma tare albusurile. Adaugam zaharul in ploaie si mixam pana cand spuma sta bat. Separat, mixam galbenusurile cu uleiul pana cand acestea s-au...Citeste continuarea