A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cornulete cu alune de padure si...

Postat de: xana in Dulciuri

Prajim alunele intr-o tigaie sau la cuptor, pana se rumenesc usor. Indepartam cat se poate din coaja si le macinam. Cu mana, amestecam bine faina si untul la temperatura camerei. Adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de ciuperci pleurotus

Postat de: Corina33 in Ciorbe

Ceapa si morcovii se curata, se spala, apoi ceapa se taie cubulete iar morcovii se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in uleiul incins pana se inmoaie putin. Se toarna peste ele 3 litri de...Citeste continuarea

Cozonac evantai

Postat de: momo121 in Dulciuri

Incepem cu aluatul: punem faina intr-un bol cu un praf de sare, separat facem maiaua din plicul de drojdie cu cateva linguri de lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina si o lasam...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu taitei de casa

Postat de: Giana in Ciorbe

Se framanta bine ingredientele pentru perisoare, exceptand faina, se formeaza bilute mici apoi se tavalesc prin faina. Se pune o cratita pe foc, se da ceapa prin razatoare si...Citeste continuarea

Cornulete surpriza

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

            Se face o maia din putin lapte caldut,zahar,drojdie,un praf de sare si putina faina.Cand a crescut adaugam restu de faina...Citeste continuarea

Cheesecake cu cocos

Postat de: Bianca20 in Torturi

Blat: Biscuiti se faramiteaza in robot impreuna cu cacaoa. Se amesteca cu untul topit si cu esenta de vanilie si se pune intr-o tava cu pereti detasabili.Se da la frigider pentru 20 de minute....Citeste continuarea

Clatite umplute cu piept de pui si...

Postat de: rena in Pui

Clatitele le avem gata facute deoparte. Tocam carnea si o punem la calit cu ulei,tocam  ceapa cu usturoiul si o punem pe deasupra la carne sa se calesca  ,taiem ardeiul si ciupercile...Citeste continuarea

Cornulete cu untura si iaurt super,...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Cum se prepara Cornulete cu untura si iaurt super, super fragede Aluatul: Intr-un vas punem untura, oul, zaharul, praful de sare si le mixam pana obtinem o crema. Incorporam iaurtul,...Citeste continuarea

Clafoutis cu visine

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

Mixam ouale cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul, esenta, faina si laptele. Trebuie sa rezulte o compozitie ca cea de clatite. Ungem o tava cu unt , punem visinele (fara samburi)...Citeste continuarea

Ciorba de peste

Postat de: AnyCostescu in Ciorbe

Legumele se curata si se toaca dupa preferinta. Se pun la calit pentru circa 5 minute la foc mic. Intr-o oala de 2 litri punem legumele si completam cu apa. Lasam sa fiarba 10 minute dupa...Citeste continuarea

Chec cu banane si visine

Postat de: Luckycake in Prajituri

Mixam untul cu zaharul pana se albeste si devine pufos, apoi adaugam pe rand cate un ou si mixam pana se incorporeaza . Adaugam bananele zdrobite bine cu furculita, pana cand sunt ca un pireu, si...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se unge o forma de tort ,rotunda,detasabila, de 20 cm cu unt. Intr-un bol se pun biscuitii si se mixeaza pana devin pudra. Peste ei se adauga untul topit si se amesteca bine pana se...Citeste continuarea

Ciorba de varza dulce cu jumari de...

Postat de: babi5 in Ciorbe

Zarzavatul , ceapa si ardeiul se curata se spala si se toaca. Varza se curata se da intr-un jet de apa apoi se toaca marunt, rosiile se oparesc se curata de pielita si se toaca marunt. Slanina...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu smantana si marar

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Am curatat cartofii si i-am taiat in felii potrivite. Intr-un ceaun/tigaie am pus cartofii la prajit in ulei incins pana s-au aurit . I-am asezonat cu sare si i-am lasat sa se odihneasca...Citeste continuarea

Chifle de casa

Postat de: sis in Sandvisuri

Se cerne faina intr-un bol,apoi se face o gaura in mijloc .Laptele se incalzeste si se toarna intr-un castron peste drojdia cu zahar si sare.Dupa ce s-a format o crema o turnam in gaura facuta in...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu rahat

Postat de: Criss in Prajituri

Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul pudra. Se adauga untul moale, galbenusul de ou si smantana si se framanta un aluat destul de moale si matasos care nu se lipeste de maini. Aluatul se...Citeste continuarea

Chiftele cu dovlecel

Postat de: robert_badica in Aperitive / Garnituri

Se dau legumele prin razatoare,se adauga condimentele si ingredientele ramase,se amesteca pana ce se formeaza o pasta densa.Se prajesc in ulei pe ambele parti,dupa care se scot pe servetele.POFTA...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: Antonia_Mindru in Dulciuri

Intr-un castron se bat oualele cu un praf de sare. Dupa se pune faina, apoi apa si se omogenizeaza. Zaharul se pune in compozitie si se amesteca bine. Tigaia trebuie sa fiu curatata bine si se...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu carne de porc

Postat de: Creatsa in Ciorbe

Am pus apa la fiert intr-o oala incapatoare. Cand a inceput sa fiarba ,am adaugat carnea de porc taiata in cubulete si scarita afumata. Am lasat sa dea cateva clocote indepartand spuma de...Citeste continuarea

Clatite cu unt si miere de albine

Postat de: Dya in Dulciuri

Intr-un bol, amestecam toate ingredientele uscate, adaugand ulterior laptele si apa. Mixam compozitia pana la omogenizarea completa. Cu ajutorul unui polonic, luam cate putin din compozitia...Citeste continuarea

Ceafa de porc la cuptor

Postat de: momo121 in Porc

Carnea am condimentat-o, am pus jumatate de pahar de vin si am lasat-o 1 ora la frigider pentru a intra mai bine condimentele in carne. Intr-o tava yena am pus putin ulei de masline, carnea,...Citeste continuarea

Cornuri Bratislava

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Amestecam drojdia cu laptele caldut, praful de sare si zaharul. Lasam sa se umfle putin (10 minute), apoi adaugam ouale, untul la temperatura camerei si faina. Framantam, obtinem un aluat...Citeste continuarea

Chiftele in sos de cocos cu mustar

Postat de: papabundetot in Vita

Chiftelele: Am amestecat bine carnea in robot,tot acolo am adaugat pasta de curry,scortisoara,chimenul,ghimbirul macinat,ouale,parmezanul si celelalte condimente.Am amestecat totul bine cu...Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu zeama de varza,...

Postat de: Lia1 in Ciorbe

1. Pune apa rece intr-o oala incapatoare, cu o lingurita rasa de sare. Socotind de la primul clocot, am fiert pentru 20 de minute spate cu aripi de pui (era bine sa fi fost de la tara). Am scos...Citeste continuarea

Chec in doua culori cu nuca

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu 4 linguri de zahar si un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu alte 4 linguri de zahar, 1/2 plic praf de copt, un varf de...Citeste continuarea

Cartofi cu piept de pui in aluat cu...

Postat de: Elena_Daria in Pui

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete. Ii punem la fiert in apa cu putina sare pentru 15 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem la rumenit in tigaie. Ii saram dupa gust si...Citeste continuarea

Cartofi La Cuptor

Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii si ai spalam ii taiem in bucati mai mari si ii punem intr-o cratita cu apa si putina sare la fiert pt 15 min. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii punem intr o farfurie si...Citeste continuarea

Clafoutis cu caise

Postat de: andaoana in Prajituri

Caisele le spalam si scoatem samburi . Le feliem si le asezam direct in tava . Daca nu aveti tava de silicon atunci trebuie sa ungeti tava cu unt ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron amestecam...Citeste continuarea

Cosulete de cascaval cu salata de...

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Cosuletele : Razuim cascavalul si pe o tava tapetata cu hartie de copt punem cate o lingura de cascaval razuit. O intindem bine si dam la cuptor incins pana cand se topeste si prinde pe...Citeste continuarea

Ciorba de varza noua cu spate de...

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Se spala carnea de curcan si se pune la fiert intr-o oala cu apa .Se ia spuma ce se formeaza.Zarzavatul se curata,se spala.Cand carnea este aproape fiarta se pune ceapa tocata marunt,ardeiul gras...Citeste continuarea

Ciorba din cap de vitel cu spanac ,...

Postat de: delia64 in Ciorbe

Se spala bine capul de vitel si se pune la fiert in apa  cu o lingurita de sare . Se lasa sa fiarba incet si se spumeaza din cand in cand . Curatam ceapa si o taiem marunt . Spalam...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: delia64 in Sirop / Compot

Se spala visinele , se curata de codite . Spalam borcanele  si le sterilizam. Calculam pentru fiecare borcan 3 linguri de zahar , punem visine intr-un borcan , il umplem cu apa si...Citeste continuarea

Chec cu cacao si zmeura

Postat de: delia64 in Prajituri

Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, un praf de sare, coaja rasa de lamaie si laptele. Faina se amesteca cu praful de copt . Turnam galbenusurile peste...Citeste continuarea

Ciorba cu rasol de porc

Postat de: Dya in Ciorbe

Spalam bine rasolul, il taiem in bucati si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata. Separat, tocam legumele si le...Citeste continuarea

Ciorba de salau cu legume

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Spalati si curatati legumele . Taiati morcovii sfecla si patrunjelul cuburi si puneti la fiert intr-o oala cu 3 l apa . Sarati .Adaugati si fasolea verde . Cand acestea sunt aproape fierte...Citeste continuarea

Clafoutis cu prune rosii

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

Ungem forma cu unt si rpesaram fructele fara samburi, taiate in 2-4. Batem ouale cu zaharul si vanilia si apoi aduagam laptele si faina, batand bine cu telul. Turnam compozitia peste fructe...Citeste continuarea

Cartofi cu ficatei de pui la cuptor

Postat de: cristeena20 in Ficat

 Cartofii se curata de coaja si se tau in 4 pe lungime .Ii prajim de jumate in ulei incins apoi ii scoatem intr-un vas si ii condimentam cu sare, piper si praf de usturoi. lasma deoparte....Citeste continuarea

Ciorba acra cu tarhon si carne de porc

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.Punem int-o oala putin ulei si calim pe rand ceapa taiata fidelute,morcovul,telina,dovlecelul,adaugam carnea si o cana de apa.Lasam sa dea in...Citeste continuarea

Ciorba de oua de prepelita

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Se portioneaza spatele de curcan,se spala bine si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Intre timp curatam zarzavatul si il tocam marunt.Cand carnea este aproape fiarta adaugam...Citeste continuarea

Cozonac cu stafide, rahat si...

Postat de: lucy2002 in Dulciuri

Separam ouale, batem galbenusul cu putina sare si lasam deoparte sa se intensifice culoarea. Intr-un lighean cernem faina si facem o adincitura in mijloc unde punem drojdia cu putin zahar si un...Citeste continuarea

Crème glacée

Postat de: Dya in Dulciuri

Amestecam iaurtul, smantana si zaharul pana la omogenizarea completa. Dam compozitia obtinuta la congelator pentru 15 minute. dupa care se scoate si se amesteca din nou, pentru 15-20 de minute...Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu paste scurte

Postat de: delia64 in Ciorbe

Se spala zarzavatul se curata si se  taie cubulete. Spaiam carnea si o taiem bucati mici . Punem uleiul la incins intr-o oala si adaugam ceapa si zarzavatul , le prajim putin , adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de ardei umpluti

Postat de: Elena_Daria in Ciorbe

Spalam ardeii, ii curatam de vene, de seminte si ii lasam de-o parte. Curatam morcovul si ceapa. Morcovul il dam pe razatoare iar ceapa o taiem marunt. Punem ceapa la calit, apoi adaugam...Citeste continuarea

Compot de corcoduse

Postat de: robert_badica in Sirop / Compot

Se pun in fiecare borcan cate 10 corcoduse, se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului. Se inchide ermetic cu un capac si se agita pentru a dizolva zaharul. Se pun la fiert la bain marie....Citeste continuarea

Chilli com carne

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

Punem la calit ceapa cu ulei de masline. Adaugam morcovul taiat cubulete si ardeiul, la fel, taiat cubulete. Lasma sa se caleasca bine si adaugam apoi usturoiul maruntit, foaie de dafin, cimbrul...Citeste continuarea

Chiftelute calde

Postat de: robert_badica in Porc

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,  patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecel

Postat de: robert_badica in Mancaruri de post

Se toaca toate legumele. Se pune la foc o oala cu cei 3 litri de apa,si se adauga toate legumele la fiert.Se lasa sa fiarba 1 ora.In alta tigaie se pun uleiul si alte 2 ceapa la calit dupa ce,...Citeste continuarea

Compot de caise

Postat de: robert_badica in Sirop / Compot

MOD DE PREPARARE:Se pun in fiecare borcan cate 3 caise,se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului.Se inchide ermetic cu un capac si se agita pentru a dizolva zaharul.Se pun la fiert...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: robert_badica in Sirop / Compot

MOD DE PREPARARE:Se pun in fiecare borcan cate 10 visine ,se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului.Se inchide ermetic cu un capac si se agita pentru a dizolva zaharul.Se pun la fiert...Citeste continuarea

Clatite cu piept de pui si sos de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Mixam ouale cu sare si piper dupa gust, adaugam un praf de turmeric,2 linguri de ulei, 1 cana cu apa si incorporam apoi faina. Obtinem un aluat subtire care curge. Adaugam patrunjel verde...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]