A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi cu smantana si cascaval la...

Postat de: JulyCris in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii,ii spalam si-i taiem cuburi. Ii fierbem in apa cu delikat. Dupa ce s-au fiert,ii scurgem bine de apa. Intr-un vas Jena,uns cu unt punem cartofii. Umplutura o pregatim astfel:...Citeste continuarea

Clatite cu sirop de fragi

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Ouale,sarea,zaharul si faina se omogenizeaza,se adauga uleiul si la final laptele,ca sa subtiem aluatul de clatite. Incingem tigaia de clatite si apoi cu polonicul turnam compozitia in...Citeste continuarea

Clatite cu urda

Postat de: amalia01 in Mancare copii

Pentru clatite: - oul se bate bine cu telul ,impreuna cu sarea si zaharul; - se adauga treptat apa minerala,amestecand incontinuu; - se toarna faina in ploaie si se amesteca pentru a nu...Citeste continuarea

Cozonac cu branza de vaci - Reteta...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Cum se prepara Cozonac cu branza de vaci - Reteta traditionala imbogatita cu branza Pentru aluat:  Drojdia am amestecat-o cu putin lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina,...Citeste continuarea

Chec alb-negru

Postat de: oana1993 in Dulciuri

In albus adaugati sarea,bateti albusul spuma,adaugati zaharul. Dupa ce devine ca o spuma pentru bezea,adaugati uleiul ,adaugati faina si praful de copt,amestecati usor,dupa care impartiti...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi de post

Postat de: delia64 in Mancaruri de post

Se pun 4 litri de apa la fiert, intre timp curatam morcovii , ceapa , telina si cartofii. Cand da apa in clocot adaugam ceapa  , telina si morcovii si lasam la fiert 20 minute. Spalam...Citeste continuarea

Chec zebra pufos

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

- Separam albusurile de galbenusuri. Nu uitati sa fie ouale la temperatura camerue, sa se bata bine albusul. Albusurile le batem spuma intr-un vas cu putina sare si cand s-a intarit adaugam...Citeste continuarea

Ciorba din maruntaie de pui cu orez...

Postat de: babi5 in Ciorbe

Maruntaiele de pui se  taie marunt apoi se spala bine . Zarzavarul ,ceapa si ardeiul  se curata se spala apoi se toaca  marunt ,orezul se spala bine apoi il lasam in apa  pina...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de pui...

Postat de: Dya in Ciorbe

Legumele se toaca marunt si se pun la fiert in vasul multicooker-ului, folosind programul BOIL. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga cartofii taiati cuburi si se continua fierberea pana ce...Citeste continuarea

Crostata cu mere si nuci ( de post)

Postat de: aliliana in Prajituri

Foaia: margarina se framanta cu faina, sare si zahar, zahar vanilat. La final se adauga apa, se omogenizeaza bine si se da la rece. Merele se curata de cotoare si se toaca cuburi. Nucile se...Citeste continuarea

Cartofi noi cu marar trasi la tigaie

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Cartofii ii punem sub jetul de apa si ii radem de coaja fie cu dosul unui burete de vase nou ori cu un cutitas. Ii spalam, ii punem intr-o oala cu apa, un praf de sare la fiert pentru 10-15...Citeste continuarea

Cartofi noi cu marar la ceaun

Postat de: farfuriavesela in Mancaruri de post

spalam bine cartofii noi si ii curatam cu un burete de sarma de bucatarie punem pe aragaz un ceaun (sau un alt vas) cu uleiul la incins punem cartofii taiati cuburi mari in ulei si ii prajim...Citeste continuarea

Chiftele cu sos de rosii

Postat de: dantes in Porc

Pentru chiftele tocam carnea impreuna cu usturoiul si feliile de paine inmuiate in apa sau lapte si scurse bine,aceasta compozitie o amestecam bine cu doua oua crude si condimentam dupa gust cu...Citeste continuarea

Ceafa de porc su sos de ceapa...

Postat de: postavaru in Porc

Condimentam carnea cu sare, piper si boia. Ungem o tava cu ulei de masline apoi adaugam feliile de carne, frunzele de dafin, usturoiul taiat marunt si 1/2 cescuta de apa. Dam tava la cuptor, la...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor în sos de vin

Postat de: simonacallas in Porc

Cartofii spălaţi bine şi curăţaţi de coajă se pun în tavă, se stropesc cu uleiul şi se amestecă să fie toţi unşi cu ulei. Se adaugă sarea, piperul, kaizerul tăiat în...Citeste continuarea

Clatite cu crema de alune

Postat de: RoXx in Dulciuri

Se amesteca bine cu mixerul ouale si zaharul. Se adauga esentele ,bicarbonatul, laptele si apa minerala. Treptat se incorporeaza si faina. Aluatul obtinut,se lasa la "odihnit" 30 de...Citeste continuarea

Cus-cus cu prepelite in glazura de...

Postat de: Anastasia in Mancaruri cu carne

Prepelitele se spala bine, se curata de resturile de pene si se taie pe sira spinarii, inlaturand-o. Sucul de rodie se fierbe cu zaharul si cu 3 catei de usturoi, pana devine gros ca un sirop....Citeste continuarea

Ciorbă de salată verde –...

Postat de: madi_marin in Ciorbe

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se selectează programul FRY. Când uleiul s-a încins, se adaugă ceapa tocată mărunt şi morcovii raşi pe răzătoarea cu ochiuri...Citeste continuarea

Ceva dulce si rapid

Postat de: Antonia_Mindru in Prajituri

Intr-un castron se bat ouale cu zaharul dupa care se adauga faina si se bat bine. Se adauga praful de copt dupa care se pune cacao cam 1 lingura. Compozitia omogena trebuie sa fie putin groasa de...Citeste continuarea

Ciorba de gaina cu zdrente de ou

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Se spala gaina bine si o portionam. Punem carnea intr-o oala cu apa la fiert. Luam spuma care se formeaza deasupra cu ajutorul unei spumiere sau linguri. Lasam sa fiarba inca o ora(depinde acum si...Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: Dya in Pui

Tocam ceapa marunt si o rumenim usor, impreuna cu 1-2 linguri cu ulei, folosind functia FRY,  selectata pentru 15 minute aproximativ. Adaugam pieptul de pui taiat in cuburi mici si saram dupa...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: DanaModog in Aperitive / Garnituri

Se unge o tava cu uleiul de masline si se aseaza ciupercile. In fiecare ciupercuta se pune ketchup si dupa se presara oregano si putina sare. Se adauga sunca, porumbul, ardeiul si pe deasupra...Citeste continuarea

Cous-cous cu legume

Postat de: Sylvia in Mancaruri de legume

Din compozitie va dati seama ca acest fel de mancare este o explozie de culori si savori, diferite texturi care se vor imbina armonios in final, este atat de buna incat carnea nu isi mai gaseste...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu perisoare si...

Postat de: babi5 in Ciorbe

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete,zarzavatul ,ceapa si ardeiul se curata se spala si se toaca marunt . Frunzele de leustean se spala si se toaca . Orezul se spala apoi se...Citeste continuarea

Cuib de viespi

Postat de: rhalooka in Prajituri

Pentru aluat: Se amesteca toate ingredientele, se framanta bine, apoi se lasa la dospit langa o sursa de caldura. Pentru umplutura: Se mixeaza bine untul cu zaharul pana devine spuma si apoi se...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare la Multicooker

Postat de: AdyNA_RadU in Mancare copii

La ciorba  am pus apa, legumele si am setat modul STEW (pentru 60  mniute ).Dupa 30 minute am pus perisoarele si orezul ,dupa alte 10 minute  cartofii, alte 10 minute borsul si...Citeste continuarea

Chec in doua culori

Postat de: rhalooka in Prajituri

Intr-un bol batem foarte bine cele doua oua impreuna cu zaharul. Apoi adaugam laptele si uleiul si continuam sa mixam energic. Separat, amestecam faina cernuta cu praful de copt. Dupa ce le-am...Citeste continuarea

Ciolan afumat la cuptor (in vas...

Postat de: Mokuska in Porc

Ciolanul se spala si se pune la fiert in apa fara sare cu foi de dafin. Mare atentie, apa tot timpul sa acopere ciolanul ca altfel soriciul se usuca si devine incomestibil de tare. Dupa ce a...Citeste continuarea

Clatite umplute cu branza sarata,...

Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam untul si sarea. Trebuie sa obtinem un aluat subtire si cremos. Pentru umputura, dam pe...Citeste continuarea

Cheesecake cu fructe de padure

Postat de: Luana in Torturi

Am macinat in robotul de bucatarie piscoturile, apoi am adaugat untul topit, zaharul si sarea si am amestecat bine. Am pus crusta intr-o tava cu fund detasabil si am dat-o 10 minute in cuptorul...Citeste continuarea

Ciorba de spanac cu afumatura

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Spalam spanacul in mai multe ape si il taiem fasii. Ceapa verde se spala, se taie rondele, apoi se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute. Adaugam si bucatile de afumatura, le prajim...Citeste continuarea

Crêpe au ton et harrisa / clatite...

Postat de: aishaflory in Ton

In functie de cate clatite vreti sa faceti schimbati cant de lapte si faina.Trebuie sa obtineti un material putin mai gros decat cel pt clatitele dulci Batem oul cu putina sare folosind un tel,...Citeste continuarea

Cartofi copti cu friptura de vita

Postat de: Dya in Vita

Pulpa de vita o condimentam dupa gust, alegand condimentele preferate (eu le-am folosit pe toate cele enumerate), o asezam in vasul multicooker-ului si o stropim cu ulei, adaugam un pahar cu apa...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta cu telina

Postat de: Mokuska in Supe/Ciorbe

Carnea de vita o spalam, taiem cubulete si le lasam sa dea un clocot in apa fiarta. Intr-o oala sub presiune punem la fiert carnea pana este aproape gata. Adaugam zarzavatul, ceapa, ardeii...Citeste continuarea

Cotlet cu sos de cidru si ciuperci

Postat de: papabundetot in Porc

Cotletul l-am spalat si uscat bine cu prosoape de hartie,apoi am pus bucatile de carne intr-un castron si le-am marinat cu cidru,sos de stridii,ghimbir macinat,chimen si scortisoara si l-am lasat...Citeste continuarea

Clătite cu cremă de brânză şi...

Postat de: Bucataras in Dulciuri

Pui făina într-o oală, adaugi ouăle, zahărul vanilat şi sarea, apoi torni lapte sau apă minerală. Amesteci cu un tel până când se omogenizează conţinutul. Dozezi...Citeste continuarea

Cornuri calde umplute

Postat de: Bucataras in Mancare copii

Tai cornurile în două şi scoţi o parte din miez. Amesteci bine crema de brânză cu castravetele şi cu măslinele tăiate cubuleţe, cu ceapa verde şi şunca tăiată mărunt şi...Citeste continuarea

Chiflă proaspătă cu salamul...

Postat de: Bucataras in Sandvisuri

Este atât de uşor! Tai chifla în două pe orizontală, o ungi din belşug cu cremă de brânză, apoi pui salată câtă doreşti, şi, în final, feliile din...Citeste continuarea

Copane de pui pe pat de legume

Postat de: Bunica in Pui

Legumele se spala se curata si se taie grosier. Govlecelul spalat se taie rondele. Copanele de pui curatate si spalate. Luam un vas ceramic(fiecare ce are)  si punem...Citeste continuarea

Cozonac cu umplutura de nuci,...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Aluatul a fost facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. lasam aluatul la loc caldut, acoperit cu prosop de bucatarie, pana isi tripleaza volumul. ...Citeste continuarea

Ciorba radauteana din piept de...

Postat de: krysty in Ciorbe

 Intai punem la fiert pieptul de gaina, spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam  sare . Intre timp, curatam legumele ,le spalam cu apa rece. Cand pieptul este aproape fiert...Citeste continuarea

Cafea cu coniac si inghetata

Postat de: krysty in Cafea

Intr-un ibric am pus apa si zaharul . Cand incepe sa clocoteasca apa adaugam cafeaua. Amestecam cu o lingura si lasam foarte putin sa fiarba .Cand caimacul incepe sa se ridice usor ,dam...Citeste continuarea

Cremes 2

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Aluatul foietaj il impartim in doua. Intindem fiecare bucata si punem la copt in tava de (30x35), pe hartie de copt, la foc potrivit pana se rumenesc foile si se lasa la racit. Crema :...Citeste continuarea

Chec cu lamaie si mac

Postat de: Lia1 in Prajituri

Lasi untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Pregatesti o tava de chec si asezi hartia de copt. La o astfel de tava, am invatat sa cocolosesc hartia ca sa nu mai fie rigida si sa ia forma...Citeste continuarea

Chec pufos

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt.Adaugam oul,zaharul,laptele caldut,uleiul si esenta de vanilie.Mixam bine pana la omogenizare. Impartim compozitia in doua. In cea de-a doua adaugam...Citeste continuarea

Cornuri cu rahat

Postat de: pity19 in Dulciuri

Aluatul : Punem faina intr-un vas , drojdia ( nu trebuie dizolvata ) , zaharul , sarea , oul si untul pe care l-am topit , cu o paleta de lemn amestecam dupa care incepem sa adaugam apa , putin...Citeste continuarea

Chec cu capsuni

Postat de: ela in Prajituri

Mixam ouale cu un praf de sare si zaharul cateva clipe, apoi adaugam o lingura de apa rece si mixam pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam untul topit si lasat putin sa se racoreasca. Adaugam...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Cartofii se curata,spala si se taie in 4 sau se lasa intregi daca sunt mici. Usturoiul se curata,spala si se taie grosier. Mararul spalat ,curatat de codite se taie grosier. In blender se...Citeste continuarea

Cartofi noi aromati

Postat de: Ela68 in Mancaruri de legume

1. Cartofii se spala bine, se taie in doua sau trei daca sunt mari si se pun la fiert, la abur pentru 15-20 minute. Daca sunt mici , ii putem tine mai putin.Nu trebuie sa se fiarba complet. 2....Citeste continuarea

Creier pane

Postat de: camelia75 in Aperitive / Garnituri

1.Curatati si spalati foarte bine creierul. 2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare. 3.Apasati butonul MENU ,selectati programul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]