A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cheesecake cu visine

Postat de: papabundetot in Prajituri

Biscuitii si untul le-am bagat la robot si am amestecat pana cand biscuitii s-au maruntiti bine si compozitia s-a omogenizat. Am pus apoi compozitia intr-o forma de tort ( se poate face in orice...Citeste continuarea

Chiftelute aromate la cuptor

Postat de: papabundetot in Vita

Am pus carnea macinata intr-un castron,am pisat usturoiul si l-am pus peste ea,ciupercile le-am maruntit la blender si le-am adaugat peste carne,menta am tocat-o marunt,la fel si ardeiul iute,am...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Incepem prin a pregati compozitia  pentru chiftelute. Punem intr-un bol carnea tocata,oul intreg,painea pusa in lapte si apoi stoarsa bine ,ceapa tocata  marunt  si sare,piper...Citeste continuarea

Cheeseburger (varianta personala)

Postat de: robert_badica in Pui

Mai intai,tocam ceapa marunt,iar apoi taiem feli castraveti murati.Chiflele se injumatatesc,si se ung cu un strat de maioneza,apoi se pune snitalul,mustarul,ketchupul,cascavalul,castraveti si...Citeste continuarea

Cornulete

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Am topit untul pe care l-am adaugat in vasul in care aveam pregatita faina, praful de copt, iaurtul, sare si untura. Am framantat foarte bine, dupa care am intins aluatul si am am pregatit...Citeste continuarea

Ceai de menta marocan

Postat de: mitinita in Bauturi

Pune ceaiul in ceainic si adauga apa clocotita. Lasa vreo trei minute dupa care adauga si menta spalata. Peste cinci minute e gata. Adauga zahar dupa gust si serveste in pahare de sticla. Citeste continuarea

Ciolan cu varza a la Bierhaus67

Postat de: Bucataras in Porc

Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/ sau apa şi putin ulei Arpis;  se lasa la rece, timp de 24 ore.   Se introduce la cuptor, intr-o cratita...Citeste continuarea

Cornulete cu branza picanta

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Branza telemea se trece pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se amesteca cu 1 lingura de iaurt si 1 cutie de 200gr. branza picanta. Drojdia se zdrobeste intr-un castron, adaugam sare si...Citeste continuarea

Compot de nectarine

Postat de: caroline in Sirop / Compot

Din cantitatile de mai sus au iesit 6 sticle. Nectarinele le spalam,le taiem in jumatate,eliminam samburele si apoi le taiem felii .Dupa plac si marime le puteti pune si jumatati . Eu am...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu piept de...

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Punem la fiert fasolea si schimbam apa de 2-3 ori.Separat pregatim zarzavaturile,curatam morcovul,pastarnacul le spalam si le dam pe razatoarea mica,ceapa o curatam si o taiem marunt.Pieptul de...Citeste continuarea

Ciorba de varza cu ciolan afumat

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Varza o curatam de primele foi si o taiem si o frecam cu putina sare.Ceapa o taiem cubulete si o calim in ulei,peste ceapa punem ciolanul intreg si putina apa,cand da in clocot adaugam varza si...Citeste continuarea

Ciorbă de pui dreasă cu smântână

Postat de: panacris in Ciorbe

Pieptul de pui se taie bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philps Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL,...Citeste continuarea

Clatite cu gris

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

Batem ouale cu sare si zaharul. Agaugam 500 ml lapte, faina si grisul. Lasam la rece aluatul minim 30 minute. Scoatem vasul de la rece si adaugam restul de lapte si uleiul (daca este necesar mai...Citeste continuarea

Croque-monsieur

Postat de: Sylvia in Sandvisuri

Reteta clasica este extrem de simpla , paine, putin unt , sunca si cascaval la interior , unt si cascaval deasupra si incalzit la tigaie sau in cuptor. Dar de la clasicul si vechiul...Citeste continuarea

Corn cu ou

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Taiem colturile la corn  , apoi felii ; Spargem un ou si il batem cu un praf de sare ; Punem tigaia cu ulei la incins ; Fiecare felie de corn o dam prin ou apoi la prajit pe ambele...Citeste continuarea

Chec cu afine

Postat de: margo in Prajituri

Untul,la temperatura camerei,se freaca cu zaharul si ouale.Se adauga coaja de portocale si  esenta de vanilie si se amesteca in continuare.Se adauga laptele,alternand cu faina amestecata cu...Citeste continuarea

Cremsnit

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Intr-un bol punem laptele, adaugam praful pt crema si mixam 3-4 minute pana la omogenizare. Batem frisca lichida pana devine tare. Amestecam frisca cu crema obtinuta mai jos. Umplem foile...Citeste continuarea

Crema de branza pe pita greceasca

Postat de: Bucataras in Sandvisuri

 Eu unul am inceput sa inlocuiesc untul cu crema de branza pufoasa pe sendvisuri pentru ca imi place si gustul mai mult, dar are si mai putina grasime. Si cum mi-a facut cu ochiul o pita...Citeste continuarea

Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Postat de: ralu_ca in Pui

Am topit untul in tigaie, am adaugat ceapa si usturoiul tocate marunt si le-am calit cateva minute, amestecand continuu. Am adaugat ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si am lasat sa fiarba...Citeste continuarea

Chiftele cu legume si sos

Postat de: amalia01 in Porc

a. CHIFTELE - Ardeiul si morcovul ,curatati si spalati,ii tocam cubulete ; Dovlecelul il curatam si il dam pe razatoare; Usturoiul il pisam; Punem carnea intr-un vas adaugam dovlecelul,...Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de: amalia01 in Ciorbe

Intr-o oala cu apa rece (cam 4 l) se adauga ceapa, morcovul si pastarnacul si se pune la fiert la foc potrivit; - Cand a dat in  clocot adaugam gulia si ardeiul gras; - Lasam sa fiarba...Citeste continuarea

Ciorba de telina cu rosii si tapioca

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam si spalam legumele. Morcovul si radacina de telina se taie cubulete; ceapa la fel. Ardeiul se taie fasii sau cubulete, dupa preferinta. Sotam cubuletele de ceapa, morcov si telina...Citeste continuarea

Chiftele (fara ulei)

Postat de: Mokuska in Aperitive / Garnituri

Carnea o punem in tigaia de teflon incinsa si o inabusim putin. Lasam sa se raceasca. Intre timp curatam si spalam cartofii, le dam pe razatoare, lasam sa se scurga si le stoarcem de zeama....Citeste continuarea

Chec cu zahar ars si visine

Postat de: babi5 in Prajituri

Prima data ardem 100 gr zahar cu 200 ml apa si lasam la racit.Separam galbenusele de albus, apoi galbenusele se mixeaza bine cu 200 gr. zahar si zaharul vaniliat,Se adauga cuisoarele si...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu telemea

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja si ii clatim ; Fiecare cartof il taiem felii rotunde ; Punem cartofii in apa cu sare la fiert , lasam pana intra furculita in ei ; Bucatile de snitel le...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu pulpe de pui

Postat de: babi5 in Pui

Spalam bine pulpele si le curatam apoi le punem  la fiert cu zarzavat pentru supa, lasam sa fiarba cam pe jumatate. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in patru sau sase depinde de...Citeste continuarea

Ciuperci sote

Postat de: JulyCris in Mancaruri de post

Spalam ciupercile, le curatam si le taiem in bucati potrivite. Intr-o tigaie punem uleiul, apoi adaugam ciupercile si le lasam sa se caleasca bine. Isi vor lasa apa, lasam pana scade toata apa....Citeste continuarea

Ciorba de pastai cu coaste afumate

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Pastaia o curatam si o rupem bucatele,legumele le spalam bine si le taiem cubulete.Intr-o cratita punem putin ulei si calim legumele pe rand.Cand legumele sau calit punem coastele taiate si lasam...Citeste continuarea

Carne de porc carbonade

Postat de: cristeena20 in Porc

- Alegem felii de pulpa de porc taiate subtire. Le presaram cu sare si piper proaspat macinat. Dam feliile prin faina. - In tigaie incingem untura de porc si prajim carnea pe ambele parti pana...Citeste continuarea

Compot rapid

Postat de: cristinutanicolita in Sirop / Compot

Merele si perele se spala , se indeparteaza mijlocul lemnos si se taie. Intr-o cratita se pune apa cu zaharul se amesteca si se pun la fiert. Dupa cateva clocote se adauga fructele si...Citeste continuarea

Crumble cu Piersici (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Prajituri

Taiem piersicile in felii si le scoatem samburele. Punem piersicile taiate intr-un bol. Adaugam visinele scurse, 3 linguri cu zahar si amidonul din porumb. Amestecam bine pana la omogenizare....Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu carnati

Postat de: cristeena20 in Ciorbe

- curatam si taiem cartofii cubulete. Ii punem in apa rece cus are la fiert. In oala adaugam ceapa si ardeiul  tocate fin, dafinul si cele 2 linguri de pasta de legume (facuta in casa)....Citeste continuarea

Castraveti la otet (pentru iarna)

Postat de: Dya in Muraturi

Spalam castravetii, foarte bine, cu apa rece. Legumele (ceapa si morcovii) se curata de coaja si se taie in felii/rondele. Se asaza castravetii in borcanase impreuna cu legumele, florile de...Citeste continuarea

Cornulete aperitiv (Reteta 300)

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Aluatul foietaj se lasa la dezghetat peste noapte in frigider sau cateva ore la temperatura camerei. Carnatii se taie in bucati apoi fiecare bucata se taie in doua ,longitudinal. Feliile de...Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii pentru...

Postat de: farfuriavesela in Bulion

Cum se face sucul de rosii pentru iarna. Spalam rosiile si le taiem mai mici, eu am avut numai rosii cherry asa ca nu le-am mai taiat si le mixam cu ajutorul blenderului, a robotului de bucatarie...Citeste continuarea

Chec cu ciocolata si nuca

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

Punem ciocolata la topit impreuna cu untul. Aveti grija sa nu o ardeti. Luam de pe foc si adaugam zaharul pudra si cel vanilat si amestecam bine. Punem faina iar la sfarsit adaugam ouale...Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de: AnyCostescu in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in coaja, se las la racit putin apoi se curata. Se scobesc cu o lingurita , Punem in scobitura, cabanos taiat feliute, telemea taiata cubulete, si usturoi taiat feliute....Citeste continuarea

Carne cu ciuperci la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

                 Carnea o taiem feliute si o condimentam,ungem o tava cu unt si asezam carnea condimentata in...Citeste continuarea

Conopida cu rosii

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de post

Conopida o rupem buchetele mici si o punem in apa rece cu sare 10 minute. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline.Punem putina apa si lasam sa se inmoaie putin. Adaugam...Citeste continuarea

Castraveti murati cu pikant fix

Postat de: Constelatialeu in Muraturi

Mai intai am pregatit borcanele, sa fie curate. Am curatat morcov si ceapa, am avut o ceapa micuta, ca nu a crescut mai mult. Pe fundul borcanelor am asezat rondele de morcov si ceapa (fiecare cat...Citeste continuarea

Clătite din suc de sfeclă umplute...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Sfecla spălată, necurățată, doar de capete, se taie în felii și se introduce în aparatul de stors fructe/legume și se va obține cca. 50 ml suc de sfeclă. Oul se bate energic...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare din piept de...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Punem un vas cu 3 l apa si putina sare, pe foc. Curatam legumele si le spalam. Ceapa o tocam solzisori, morcovul rondele si ardeiul cubulete. Cand apa atinge punctul de fierbere, adaugam...Citeste continuarea

Clătite din suc de sfeclă umplute...

Postat de: panacris in Dulciuri

Sfecla spălată, necurățată, doar de capete, se taie în felii și se introduce în aparatul de stors fructe/legume și se va obține cca. 50 ml suc de sfeclă. Oul se bate energic...Citeste continuarea

Colacul Mirelui

Postat de: Bucataras in Piine

În Moldova există obiceiul schimbului de colaci între mire și mireasă: vornicelul îi întinde miresei colacul mirelui și în schimb primește colacul miresei. După...Citeste continuarea

Curry verde cu piept de pui

Postat de: mitinita in Pui

Se curata si se spala pieptul de pui si se taie in cuburi de 1,5 cm. Vanata se curata si se taie in cuburi de marime egala. Fasolea se scurge de lichid. Se pune uleiul intr-o craticioara si...Citeste continuarea

Ciorbă de os cu mazăre și...

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea se taie bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philps Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu rotocoale de...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii,ii taiem in 4,cautam sa alegem cartofii cam la aceiasi dimensiune,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii taiem ceapa solzisori si presaram un pic de...Citeste continuarea

Clatite cu gem

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

- Cu un tel amestecam faina cu  ouale, adaugand treptat laptele rece. Adaugam coaja de lamaie, sare, zahar, amestecand totul bine. Lungim cu apa minerala, sa devina un aluat moale. Mie imi...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura

Postat de: papabundetot in Prajituri

La fel ca si la cheesecake-ul cu coacaze nici acesta nu se coace,singura etapa cu foc fiind cea in care se dizolva gelatina,de aceea cred ca e un desert potrivit si pentru cei care sunt mai putin...Citeste continuarea

Cornuri sarate..

Postat de: Adele in Pizza

Intindem foaia,o taiem in 8 parti,pe fiecare parte punem sunca presata si branza feta,punem si cate o maslina taiata ,rulam ca sa dam forma de corn.Le asezam in tava si dam la cuptor pentru 15...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]