A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cheesecake cu piersici

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Blatul  Biscuiţii se mărunţesc şi se amestecă cu cele 10 linguri de compot şi untul topit. Omogenizăm foarte bine şi apoi aşezăm compoziţia într-o tavă de tort cu margine...Citeste continuarea

Castraveti bulgaresti reteta

Postat de: ralu_ca in Conserve

In borcanele spalate am pus pe "fund" boabe piper, mustar, apoi solzisori de ceapa, castravetii asezati in picioare, bastonase de morcovi, bastonase hrean (pe marginea borcanului),...Citeste continuarea

Cornuleţe cu nucă

Postat de: diaconta in Dulciuri

Dupa cum vedeti,am folosit un unt foarte gras,astfel vom obtine un aluat foarte fraged. Untul trebuie sa fie rece,din frigider. Am cernut faina amestecata cu praful de copt si putina sare...Citeste continuarea

CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE

Postat de: panacris in Supe/Ciorbe

Carnea de oaie se fierbe în apă, puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se curăță, apoi se toacă mărunt. Legumele tocate se călesc cu...Citeste continuarea

Cannelloni cu branza, nuca de cocos...

Postat de: simona72 in Paste

Ungem cu putin unt un vas termorezistent si-l tapetam cu faina. Branza de vaci o zdrobim cu furculita, adaugam un galbenus de ou, fulgii de cocos si 2 linguri zahar extra fin. Amestecam...Citeste continuarea

Cannelloni cu ricotta si spanac

Postat de: caroline in Cannelloni

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .  Punem o tigaie cu putin ulei ,...Citeste continuarea

Ceafa de porc la cuptor si cartofi...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mai intai ne ocupam de ceafa de porc. Presaram un praf de sare peste fiecare felie de ceafa. Intr-o farfurie punem sosul de soia, piper si cimbru si tavalim fiecare felie de ceafa prin sos.Luam o...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de pui

Postat de: Irina in Pui

Dupa ce am pregatit toate ingredientele de care aveam nevoie pentru reteta de cannelloni cu pui, am trecut la prepararea ei. Am pus o tigaie la incins, am turnat putin ulei si am adaugat carnea...Citeste continuarea

Cuiburi de spaghete

Postat de: sufletista in Paste

Intr-o oala adaugam apa si sare punem pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam pastele,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj(cca 8 min). Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa...Citeste continuarea

Ciorbă de pui cu tarhon

Postat de: Zamfira in Ciorbe

 Porționăm carnea de pui. Punem la fiert 4 l de apă, punem carnea la fiert. Spumăm carnea (îndepărtăm spuma formată). Curățăm, spălăm legumele. Tăiem legumele...Citeste continuarea

Ciuperci in sos alb, cu carnati de...

Postat de: merisor67 in Porc

Se spala ciupercile bine si se taie in felii mai mari. Ceapa si ardeii se curata si se toaca in cuburi. Carnatii ii taiem rondele, dar  lasam si bucati mai mari pentru aspect. Punem...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Blatul: Trecem biscuitii prin robot,untul il topim. Amestecam totul. Acoperim baza unei forme detasabile si bagam la frigider pana preparam crema. Crema: Hidratam gelatina in apa rece. 300 g...Citeste continuarea

Chec cu dulceata de afine si...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare, adaugam zeama de la lamaie. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si apa si apoi le incorporam...Citeste continuarea

Cupcakes in stil rusesc

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Din primele 5 ingrediente se framanta un aluat fraged. Se distribuie 2/3 din el in forme, apasand usor la baza. Cealalta treime de aluat se pune...Citeste continuarea

Cous cous cu legume

Postat de: mihasara in Salate

Punem intr-un vas 2.5l apa, adaugam sare si o punem la fiert. Intre timp punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si o punem pe foc. Taiem marunt ceapa si o calim in...Citeste continuarea

Canelloni cu spanac si branza

Postat de: panacris in Paste

Spanacul se pune direct într-un vas la gătit, cu puțin ulei de măsline și usturoi pisat, cca. 5 minute pentru a se îmbina gusturile ;) Am luat varianta de la LIDL, congelat și...Citeste continuarea

Chec aperitiv picant

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă. Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am...Citeste continuarea

Chiftelute in crusta de cartofi

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii de coaja,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare . Cand au fiert , ii scurgem bine de apa , ii punem intr-un castron si ii maruntim cu ajutorul unei furculite....Citeste continuarea

Ciorbă de văcuţă

Postat de: Zamfira in Ciorbe

Tăiem bucata de mânzat în bucăţi mai mici şi le punem în apă rece la fier, 5 litri apă. Legumele le spălăm, curăţăm şi le tăiem cubuleţe mici. Când...Citeste continuarea

Ciocolată de casă

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Cernem printr-o sită rară cacao-ul și laptele praf. Punem zahărul și apa la fiert, amestecăm tot timpul și lăsăm să fiarbă cel puțin 5 minute. Îl luăm de pe foc și...Citeste continuarea

Chec 3 culori

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

punem intr-un bol ouale, iaurtul, uleiul, zaharul, faina si praful de copt. Amestecam toate ingredientele, apoi impartim compozitia in 3 parti egale, in care intr-una punem 2 lingurite de cacao,...Citeste continuarea

Cookies cu merisoare uscate

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema spumoasa - puteti folosi robotul sau mixerul. Adaugati smantana, extractul de vanilie si amestecati. Puneti faina si...Citeste continuarea

Cannelloni cu pui si ciuperci

Postat de: gospodariu in Cannelloni

Pentru inceput vom toca carnea de pui,iar din cele 5 rosii vom face suc proaspat. Pentru a pregati umplutura, vom cali o ceapa peste care vom adauga carnea de pui tocata,ciupercile taiate...Citeste continuarea

Coltunasi cu branza

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se pregaeste un aluat potrivit din faina ,apa si sare .Dupa care se amesteca branza de vaci cu telemeaua ,ou si zahar,se adauga pesmetul si se potriveste de gust cu esenta de...Citeste continuarea

Costite de porc lipicioase

Postat de: CameliaComan in Porc

Pentru inceput am sarat si piperat bucatile de costita.Am luat o tava de copt si am uns-o cu cele 3 linguri de ulei de masline.Punem tava direct pe ochiul de la aragaz si lasam sa se incinga iar...Citeste continuarea

Cellentani cu speck si sparanghel

Postat de: caroline in Paste

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Se fierb pentru 10 minute ,amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . ...Citeste continuarea

Chec sarat

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol mai maricel sparge ouale si bate-le doua minute cu un tel para. Adauga laptele si mai bate cu telul un minut. E momentul sa pui uleiul si branza telemea pe care ai...Citeste continuarea

Creveti marinati cu sofran si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Intr-un mojar se adauga frunzele de rozmarin, cateii de usturoi si sare si se transforma intr-o pasta. Se adauga 1 lingura de ulei de masline, paprika, sofranul si putina apa fierbinte. Se adauga...Citeste continuarea

Ciuperci cu mărar și maioneză

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Clătim cu multă apă ciupercile din conservă, le scurgem de apă și chiar le stoarcem puțin. Dacă folosim ciuperci proaspete, acestea le vom fierbe în apă cu puțină sare timp de 15...Citeste continuarea

Crochete de cartofi cu brânză

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii în coajă și-i lăsăm să se răcească. Îi curățăm de coajă și-i dăm pe răzătoare. Brânza se va da si ea pe răzătoare. Adăugăm 2 ouă,...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta rece

Postat de: Valclaudia in Sosuri

Pentru mamaliguta punem apa cu sare la fiert. Cand clocoteste apa tragem oala deoparte si turnam in ploaie malaiul grisat amestecand incontinuu sa nu se formeze cocoloase. Trecem din nou...Citeste continuarea

Cornulete aperitiv cu ciuperci de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput punem drojdia intr-un castron incapator. Adaugam sarea de Himalaya si zaharul, amestecam cu mana sa se lichefieze drojdia. Adaugam apa calduta, apoi faina si framantam un...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta cu legume asortate

Postat de: monusha in Supe/Ciorbe

 Intr-o oala de 6 litri am pus carnea la fiert cu 3 L apa si sare-. Am lasat-o sa fiarba pina carnea a devenit frageda, lunand spuma constanat. Intre timp am taiat cubulete sau solzisori...Citeste continuarea

Chiftele trecute prin pesmet la cuptor

Postat de: Valclaudia in Porc

Ciupercile de roua se spala bine sub jet de apa rece, daca sunt foarte marunte se lasa intregi, daca nu, se taie bucatele. Se calesc ciupercile in doua linguri de ulei, presaram un praf de sare...Citeste continuarea

Cartofi cu crusta crocanta si miez...

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Cartofi trebuie sa fie fierti doar cat sa intre furculita in ei, nu prea tare ca se vor farama. Se scurg bine de lichid si se prajesc. Se incinge uleiul si se prajesc pana devin aurii. Se...Citeste continuarea

Crochete din cartofi

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Piureul de cartofi se amesteca cu oul, branza, cascavalul taiat cuburi, faina, sarea, condimentele si mararul, din care trebuie sa rezulte un amestec ferm. Luam cu lingura din amestec si punem...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu mazare

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam sub jet de apa rece. Tocam ceapa, ardeiul il taiem cubulete si le punem la sotat in 2 linguri de ulei. Lasam la sotat 2-3 minute la foc mic, adaugam apoi...Citeste continuarea

Ciorba de bibilica

Postat de: ianculubita in Ciorbe

Pasarea curatata,spalata,se pune intreaga in oala impreuna cu 1ceapa,1morcov,dovlecelul,ardeiul gras,telina,frunzele de telina,1lingurita cu sare si se lasa la fiert incet adunand spuma care se...Citeste continuarea

Cannelloni

Postat de: Xandrinne in Cannelloni

Am pus intr-o tigaie ceapa tocata si am calit-o usor, in putin ulei; am adaugat morcovul ras si carnea tocata, amestecand din cand in cand, pana isi schimba culoarea. Am adaugat pasta de rosii, am...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se bat bine ouale cu un praf de sare. Se adauga crema de telemea si se omogenizeaza. Salamul se taie cubulete mici, la fel si ardeiul gras rosu si verde. Maslinele se taie feliute. Se...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare din carne de pui

Postat de: Zamfira in Ciorbe

  Curățăm, spălăm legumele și le tăiem bucățele mici. Un morcov dăm pe răzătoarea mare iar ceapa o tocăm mărunt și le călim în puțin ulei (50 ml). Adăugăm...Citeste continuarea

Cornulete cu mere,nuca şi stafide

Postat de: kukibella in Dulciuri

se curata merele şi se dau prin razatoare nucile se toaca marunt stafidele şi se smochinele se pun ın apa calda pana se ınmoaie ıntr-o tava se topeste untul(10 gr.) se adauga merele...Citeste continuarea

Chiftele de miel cu fistic in stil...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se amesteca carnea de miel cu garam masala, sare si piper si se formeaza 4 chiftele lunguiete ca niste degete. Se prajesc intr-o lingura de ulei de masline pana se rumanesc pe toate partile. ...Citeste continuarea

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Postat de: Zamfira in Ciorbe

Curăţaţi păstăile de fasole. Tăiaţi sau rupeţi capete păstăilor şi eliminaţi “aţele” de pe marginea acestora dacă ele există.Tăiaţi sau rupeţi păstăile în...Citeste continuarea

Cartofi cu bacon la cuptor

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

Am curatat cartofii, i-am spalat, apoi i-am taiat bastonase mai groase. Am pus putin ulei intr-un vas termorezistent, am adaugat cartofii, i-am presarat cu sare si piper, am...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu cacao

Postat de: aliliana in Dulciuri

Batem alusurile impreuna cu un praf de sare  foarte bine. Apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat in 3-4 etape mixand foarte bine, pana la o topire completa. Va rezulta o bezea lucioasa,...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu afumatura

Postat de: licurici_lra in Ciorbe

Fasolea am pus-o la fiert intr-o craticiara. Am schimbat apa de doua ori. Am pus si apa la fiert, sa adaug peste legume.  Intr-o oala, am pus ulei, am adaugat carnea, am...Citeste continuarea

Conopida murata

Postat de: gicuta69 in Muraturi

Conopida se desface  in buchetele, apoi se spala bine si se lasa 1 ora in apa rece. Se pune la scurs in strecuratoare. Morcovul se curata se spala si se taie rondele. Hreanul se curata...Citeste continuarea

Chifle pentru hamburger

Postat de: RuxyRux in Piine

Am cernut faina intr-un vas, am adaugat drojdia, zaharul, uleiul si sarea pe margine, si am turnat laptele caldut. Am framantat aluatul, rapid in cateva minute, l-am crestat adanc in forma de...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu kaizer si tarhon

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

           Legumele le spalam si le taiem cubulete.Kaizerul il taiem feliute subtiri.Intr-o oala punem 2-3 lg de ulei si rumenim putin...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]